Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Düğün paketçisi.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yyaaggmmuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
340
314
34
Kızlar toplu mobilya, düğün paketi alan var mı?
Alıp da memnun olanlar varsa, hangi markadan aldıklarını yazabilirler mi?
Bir de Modalife'dan alan var mı?

Cevaplamaya istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. :cool:

Dügün paketi degil ama koltuk takımi almiştim 5 yıl önce.kumaşi berbât oldu fakat süngeri sapasağlam taş gibi duruyor hala.Kumaşına dikkat et ordan alacaksan

Dügün paketi degil ama koltuk takımi almiştim 5 yıl önce.kumaşi berbât oldu fakat süngeri sapasağlam taş gibi duruyor hala.Kumaşına dikkat et ordan alacaksan

Genelde bir de süngerler hemen yumuşar, pörsür, şaşırdım vallahi.
Kumaşı berbat oldu derken canım?
Neyine dikkat etmeliyim mesela?

Genelde bir de süngerler hemen yumuşar, pörsür, şaşırdım vallahi.
Kumaşı berbat oldu derken canım?
Neyine dikkat etmeliyim mesela?
böyle üstüne bişey dökülürde dalga dalga leke olurya işte benimki öyle oldu siyah siyah gölgeler oluştu kolları derili hep yırtıldı derileri.ki biz çok dikkatli kullanırız ufacık bir tırnak değse yırtılıyo .Modalife da düğün paketini oluşturan ürünler kaliteli değil ,kaliteli ürünlerin de fiyatları istikbal bellona gibi ...

böyle üstüne bişey dökülürde dalga dalga leke olurya işte benimki öyle oldu siyah siyah gölgeler oluştu kolları derili hep yırtıldı derileri.ki biz çok dikkatli kullanırız ufacık bir tırnak değse yırtılıyo .Modalife da düğün paketini oluşturan ürünler kaliteli değil ,kaliteli ürünlerin de fiyatları istikbal bellona gibi ...

Hadi yaa.
Ayy çok teşekkür ederim canım yaa, direkt eledim orayı aklımdan, sağol. :)

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

Ben maskodan Odam mobilyadan aldım.Çok memnunum. Modako da sorduğum fiyatın yarısına aldım ve kesinlikle çok kaliteli ürünler çok memnunum.

X