Düğün öncesi..

esoes33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.300
1.833
37
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diyerek hemen mevzuya gireyim. Aslında benim sorunum genel. 1 yıldır nişanlıyım ve 1,5 ay sonra düğünüm var inşallah. Nişanlım bir bakıyorum çok samimi çok ilgili, bir bakıyorum soğuk. Bir bakıyorum hazırlıklarla çok ilgili bir bakıyorum olsun da bitsin havasında.Düğün öncesi sizin eşlerinizde de bu tür değişimler ve gerginlikler oluyor muydu? Gerçekten duyar inanmazdım ama sevgiliyken edilmeyen tartışmalar bu nişanlılık Döneminde oluyormuş.

ben nişanlılık döneminde niye tartışılır hiç bilmiyorum, başıma gelmedi. ailelerimiz ayrı şehirlerde, her işimizi ikimiz hallettik, bu yüzden olabilir. biraz daha ailelerden bağımsız yürütün işlerinizi, ilişkinizi. belki daha iyi sonuçlar alırsınız. ailelerin arasına sıkışmak birbirinize karşı tahammülünüzü azaltıyor olabilir.

zor bir süreç. aklında başka bir şey oluyordur hepimizin bunaldığı zamanlar oluyor. yorulmuş olabilir saygı gösterin derim

Oluyor canım stres heycan gerginlik sende ona değişkem davranıyorsundur belkı biz birbirimizi yerdik ev yerlestiriken 1 bardak kırıldı diye bile kavga etmişliğimiz var aradan 8 yıl geçti ve hepsi anı şimdi

Düğün öncesi en stresli zamandır çok gergin olmak bir an önce şu stres bitsin gibi davranmak normal. biz eşimle yemek masasi yuzunden kavga edip 2 gün küs kalmıştık şimdi çok saçma geliyor ama mutlaka gerginlik kavga oluyor birbirinize biraz daha anlayışlı olmaya çalışın :) allah mesut etsin şimdiden

Elimden geldiğince saygı gösterip yanında oluyorum, geçer bu günler elbette diyorum. Umarım biz de ilerleyen yıllarda bu günleri güzel bir hatıra olarak anarız:)

Âmin, Sağolun :)

Düğün hazırlıkları döneminde eşim amerikada oldugu için her ayrıntıyla tek basıma ilgilendim. O da güüya skypten destek verdi:) ama genel olaak streslı bı dönem erkekler için sanırım bayandan cok daha farklı seyler dusunuyorşar. Ustune gitme derim.

Her seyı nışanlılığa,o dönem şu döneme bağlamayın. İnsanız,bazen bızımde bır saatımız bırsaatımızı tutmayabılıyor yanı. Olamaz mı ? kı erkeklerın beyın yapısıyla,onların dünyasıyla kadınların aynı değil. Normal böyle şeyler. Her ınsanda olur muhakkak. Önemlı olan kalp kırılmaları olmasın. Bu durum aşırıya kaçmasn..

Bence normal.Hep mutlu cıvıl cıvıl veya hep mutsuz oldu bitti havasında olmaz bir insan.

ne yazikki hazirlik donemi erkekleri cok bunaltiyor cok detay var cunku. ayrica ailelerin birden isin icine girince ister istemez tartismalar cikiyor taraflasma oldukcada araya sogukluk giriyor. Siz siz olun takim ruhunuzu kaybetmeyin, birlikte hareket edin.

biz de nişanlımla nişanlandığımız günden beri en ufak şeyde tartışıyoruz ve şuan ayrılma kararı aldık kavgaların sebebi ne bilmiyorum

biz de nişanlımla nişanlandığımız günden beri en ufak şeyde tartışıyoruz ve şuan ayrılma kararı aldık kavgaların sebebi ne bilmiyorum
Sanırım bazı erkekler evlilikten cidden korkuyor. Hem düğün hem iş stresi var o yüzden anlayışlı olup dengeyi bulmaya çalışıyorum ben. Umarım siz de en kısa zamanda sorunlarınızı çözer birleşirsiniz

Aileler işin içine giriyor da ondan. Düşünüyorum da bizim nişanlılığımızda biz pek kavga etmedik ama ikimizin de içine sinmeyen öyle çok şey oldu ki, içimize sinsin istediğimiz olsun dediğimizde de ailelerin canı sıkıldı, ve bizim de elbette. Eşimle hala deriz, keşke yeniden düğün yapsak diye, istediğimiz gibi olur diye. Ama ailelerimizin yanında diyemeyiz bunu, onlara kalsa hiç bir şeyimiz eksik değildi.

evlenmek isteyen ben değildim kendisiydi zorla beni ikna etti derdi ne bilmiyorum bende de gariplik var en ufak şeye sinirleniyorum

Dügün öncesi cok normal böyle sacma davranislar , benim esimi görsen sanki onun yerine baskasi evlenecekti.
Cok rahati hic bir hatirlikla önce ugrasmadi herseyi son haftaya birakmisti :))

değişken bi kişiliğimi var acaba?
nişanlanmadan önce nasılsı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…