Oluyor canım stres heycan gerginlik sende ona değişkem davranıyorsundur belkı biz birbirimizi yerdik ev yerlestiriken 1 bardak kırıldı diye bile kavga etmişliğimiz var aradan 8 yıl geçti ve hepsi anı şimdiÖncelikle herkese hayırlı ramazanlar diyerek hemen mevzuya gireyim. Aslında benim sorunum genel. 1 yıldır nişanlıyım ve 1,5 ay sonra düğünüm var inşallah. Nişanlım bir bakıyorum çok samimi çok ilgili, bir bakıyorum soğuk. Bir bakıyorum hazırlıklarla çok ilgili bir bakıyorum olsun da bitsin havasında.Düğün öncesi sizin eşlerinizde de bu tür değişimler ve gerginlikler oluyor muydu? Gerçekten duyar inanmazdım ama sevgiliyken edilmeyen tartışmalar bu nişanlılık Döneminde oluyormuş.
Âmin, Sağolun :)Düğün öncesi en stresli zamandır çok gergin olmak bir an önce şu stres bitsin gibi davranmak normal. biz eşimle yemek masasi yuzunden kavga edip 2 gün küs kalmıştık şimdi çok saçma geliyor ama mutlaka gerginlik kavga oluyor birbirinize biraz daha anlayışlı olmaya çalışın :) allah mesut etsin şimdiden
Bence normal.Hep mutlu cıvıl cıvıl veya hep mutsuz oldu bitti havasında olmaz bir insan.Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diyerek hemen mevzuya gireyim. Aslında benim sorunum genel. 1 yıldır nişanlıyım ve 1,5 ay sonra düğünüm var inşallah. Nişanlım bir bakıyorum çok samimi çok ilgili, bir bakıyorum soğuk. Bir bakıyorum hazırlıklarla çok ilgili bir bakıyorum olsun da bitsin havasında.Düğün öncesi sizin eşlerinizde de bu tür değişimler ve gerginlikler oluyor muydu? Gerçekten duyar inanmazdım ama sevgiliyken edilmeyen tartışmalar bu nişanlılık Döneminde oluyormuş.
ne yazikki hazirlik donemi erkekleri cok bunaltiyor cok detay var cunku. ayrica ailelerin birden isin icine girince ister istemez tartismalar cikiyor taraflasma oldukcada araya sogukluk giriyor. Siz siz olun takim ruhunuzu kaybetmeyin, birlikte hareket edin.Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diyerek hemen mevzuya gireyim. Aslında benim sorunum genel. 1 yıldır nişanlıyım ve 1,5 ay sonra düğünüm var inşallah. Nişanlım bir bakıyorum çok samimi çok ilgili, bir bakıyorum soğuk. Bir bakıyorum hazırlıklarla çok ilgili bir bakıyorum olsun da bitsin havasında.Düğün öncesi sizin eşlerinizde de bu tür değişimler ve gerginlikler oluyor muydu? Gerçekten duyar inanmazdım ama sevgiliyken edilmeyen tartışmalar bu nişanlılık Döneminde oluyormuş.
Sanırım bazı erkekler evlilikten cidden korkuyor. Hem düğün hem iş stresi var o yüzden anlayışlı olup dengeyi bulmaya çalışıyorum ben. Umarım siz de en kısa zamanda sorunlarınızı çözer birleşirsinizbiz de nişanlımla nişanlandığımız günden beri en ufak şeyde tartışıyoruz ve şuan ayrılma kararı aldık kavgaların sebebi ne bilmiyorum
evlenmek isteyen ben değildim kendisiydi zorla beni ikna etti derdi ne bilmiyorum bende de gariplik var en ufak şeye sinirleniyorumSanırım bazı erkekler evlilikten cidden korkuyor. Hem düğün hem iş stresi var o yüzden anlayışlı olup dengeyi bulmaya çalışıyorum ben. Umarım siz de en kısa zamanda sorunlarınızı çözer birleşirsiniz