düğün öncesi yaşanan sorunlar(benim beynimde mi yoksa?)

Yok yanlış anlaşılmasın, benim kayınvalidem varken yapmadı. Mesela yeğenlerine de bilezik takmış, bana taktığının aynı ayarında, bana ekstradan ince set takmış oldu. Dediğin gibi biz istemedik, çok şükür hallettik, en azından “biz yaptık” diyebiliyorum ama onu anlat, bunu anlat ayyyy tam böyle nişanlıya, kocaya “sen niye yapmadın!?!?!3&3&:” diye kavga çıkaracak cümleler aslında bunlar.

Benim kayınvalidem beni sevmiyordu, değiştirebileceğini düşünmüş ama onun ağzıyla, zevkiyle iş yapmadığım için kendince beni kızdırmaya, kıskandırmaya çalışıyordu. Belki seninki de onun istediği gibi düğün yapmıyorsundur diye hıncını böyle alıyordur. Bunların manyak bi tarafı var çünkü.

Bana peygamber sabrı yüklenmedi ama ben çok aşığım kocama ondan kocam da annesi gibi değildir gerçekten, yoksa boşardım net

Gereksiz bi kuruntu bence olgunlukla karşılayabilirsin. Sen de görümcenin düğününü beğenmişsin. Demekki çok güzeldi insanlar bi de anne teyze vs özellikle kadınlar böyle şeylerin etkisinde kalır sık sık dile getirirler yıllar geçse bile konuşulur bu. Yapı gereği konusu açılan şeyi kendisinden örneklendiren kişiler var böyle kabullenmekten başka çare yok.

evet beni istemiyor bence de. bazen böyle hissediyorum. zaten onların kültürü çok farklı. bazen kendimi bilerek ateşe atıyorum diyorum kendi kendime ama ben de çok aşığım. nişanlım babasıyla iş yapmıyor. arayı güzel buluyor. bu gibi şeyler sorun olmaz dedirtiyor. bizdeki de beni sevdiğinden değil bir tanecik oğluna yapmazsa el ne der diye yapıyor eminim. fazla takıntılı çünkü. en azından yüzüne vurulmaz. bana gelip oturduğun evi ben aldım derse ne derim bilmiyorum annem dilimin kemiği yok diye bana sen evlen görürüm ben senj ele karış görürüm derdi duası mı tuttu ne. böyle kalıyorum arada bir şey diyince. nişanlım benim yaşadığım şehre taşınınca günlerce ağlayan bir kadın bu

haklısınız ama karşılayamıyorum olgun karakterli biri değilim malesef ki aşırı şımarık büyüdüm büyürken tek kız evlat bendim ve tekne kazıntısıyım. içten içe egom sarsılıyor herhalde. sadece neden bana böyle yapıyor anlamıyorum. bilerek kavga çıkarmak için mi yoksa boşbogaz mi

Düğünün sönük kalacak diyen teyzeye "düğünü erkek tarafı yapar sizin ayıbınız" deseydiniz.
Tamam bu erkek tarafı kız tarafı kısmına bende karşıyım, hoşlanmam ama böyle görmemiş ve sürekli kıyas halinde olan kişilere sizde sürün ortaya. Ablanada enişten araba almış - ee sizin oğlan alamadı ben aldım gibi.
Ayarımı bozmaya çalışanın ayarını bozarım ben alttan alamam.

Kır düğününün de luks olanları var
Onları secseydınız begenırlerdı bence
Sıradan Kır dugunu olacagına oteldugunu secin o zaman.

Oo şimdiden kıyaslamalar başladıysa geçmiş olsun, devamı da gelir malesef. Bence lafınızı esirgemeyin. Keşke "herkes kendi bütçesine göre düğün yapıyor annemin ve eşimin bütçesi de buna yetiyor, ben de sırf onunkinden sönük kalmasın diye yalıda düğün mü isteseydim, herkesin bütçesine göre oluyor bu işler, kıyaslama yapmak saçma ve gereksiz" deseydiniz. O zaman ağızlarını açamazlardı.

Onun kocası almis araba siz kendiniz kiz lafi yapıştırsaydin ya aslinda kendilerini küçük düşürüyorlar ilerde benimde kocam arabami yükseltir vs diye ahh ahh

Madem kiziyla kiyaslayip senin düğün yerini yeriyorsa ozman sende söyle siz yapın yalı düğünumu diye.... kızınin esinin parasiyla hava atan aşağılık kompleksi olan biri nerden biliyorsunn deme benim halamda öyle kendi durmadan kızının evliliklerinde bununla hava atar

görgüsüz sonradan görme insanlar bunu sürekli gösterme çabasında olur he hü de geç

Ben olsam ayy ne güzel keske ben de zengin bir koca bulaydim derim

Çoookk özür diliyorum ama kayınvalidenizin gerçekten aklı az. Kendi kendine, kendi oğluna laf vuruyor. Azıcık akıllı bişey olsa damat alsa insan söylemez geline bunu bas, bas benim oğlumdan da beklerler diye. Görgüsüzlüğü her şeyin önüne geçmiş. Ben olsam kayınvalideyi kıvrandırdım arabayı satıyorum x bana ablamın arabasından alacakmış falan derdim.

İyi de size neden laf ediyor ben onu anlamadım. Onun eşi yapıyor es kişisi erkek onun oğlu size muhteşem düğün yapmalı veya araba almalı. Bu ayrımı yapamıyor galiba, siz desenize evet .... Teyzecigim oğlunun da durumu olursa bana öyle bir düğün ve araba alır diye!!! Kadın iyice sacmalamis

benimkini de ailem aldı ben çalışmıyorum ben böyle istiyorum böyle olacak dedim zaten. inanın görüşmeden önce kendime söylüyorum böyle böyle dicem şöyle yapicam ama oraya gidince söyleyemiyorum asla neden böyle çekingen oldum bilmiyorum zaten sürekli görüşmüyoruz da görüşünce de böyle kadın ağrısı oluyor bana

alamaz ki ablanın arabası 10 milyon vardır biz ev alırken 1 milyonu zor çıkardılar yani böyle söylesem sadece boş konuşmuş ve kıskanmış olacağım. ben bana kıskanç desinler istemiyorum.

Açıkçası benim düğünüm dahil kimse kimsenin düğününü öyle konuşup çok da gündem yapmıyor bu düğün sahiplerinin kuruntusu. Olduğu an insanlar eğleniyor bitiyor . Kafanızda o anı o kadar büyütmeyin. Dünyanın en iyi düğünü olmayacak zaten kaldı ki herkesin düğünü kendine has en iyisi :) Siz keyfinize bakın . Çok zengin bir tanıdığım sadece nikah yaptı mesela. O yalılar o şaşaa her kesim tarafından sevilmiyor... Düğün sahibi sevsin yeter zaten . Oraya mutluluk paylaşılmaya gidiliyor. Gidin keyfini çıkarın günün. Bence ayrıca söylemeyin söyledikten sonra da her cümlede öyle dedim diye mi bunu dedi kısmına başlarsınız. Takılmayın hiç .

Kır düğününün de luks olanları var
Onları secseydınız begenırlerdı bence
Sıradan Kır dugunu olacagına oteldugunu secin o zaman.
zaten öyle kötü bir mekan değil. qma kalkıp da ev alacağımız zaman bir sorun yaşadık evi satıp üstüne para eklenmesi gerekti 1 milyonu zor verdiler nasıl lüks düğün yapabilirler ki. gezdik gördük mekanları ben ne en ucuzunu ne en pahalı olanı seçtim zaten bunun kavgası da edildi benim düğünüm dedim. onun zevkleri benjm zevklerim çok farklı altın varaklı mobilya seven bir kadına uyamam yani. ama o da düğün öncesi benim modumu düşüremez.

kaynana kendini çok zengin çok varlıklı biri sanıyor da olabilir bilemiyorum ama ben ev alırken gördüm. kendince bana kızını övüyor. yarım akıllı işte. ben bunu abartıp kavga dövüş ayrılsam ya da diretsem hoşuna mı gidecek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…