düğün öncesi yaşanan sorunlar(benim beynimde mi yoksa?)

Biraz fazla onyargilisiniz gibi geldi sanki kayınvalide biraz arayı ısıtmaya çalışıyor da siz vitesi yukseltmis gibisiniz :) gıcık kapmakta illaki haklı sebepler vardır ama daha resmen evlenmeden bu kadar zitlasmaniz size büyük sorunlar yaratabilir . Uzattığı minik zeytin dalini tutun demiyorum tabiki ama azıcık gulumsemek ve tatlı dil kimseyi öldürmez politik olmak kazandırır.

Oğlun bana bu kadarını yapabiliyor anne bir şikayetin varsa ona söyle. Malum enişte o yaptı o anlı şanlı düğünü deseydiniz.

Kadın deli midir nedir? Damadın yaptığıyla oğlunun düğününü küçük görüyor.

Ev falan da almışlar,bunlar hep hayatınızın içinde olacak, nişanlıniz ne durumda bilmiyorum ama hzurusuz olacak gibi duruyorsunuz.

Görümceniz nereden buluyor bu zengin adamları.

normalde güler yüzlü biriyimdir ama anne demek içimden gelmiyor hiç. 5 senedir tanıdığım için birden bire aa annemmmm diyemiyorum. benim nişanlım anneme babama diyor ama ben diyemiyorum bkr de tek olaylar bu değil tabii. net bir şey yok ama ortada hiçbir yok aramız çok iyi de diyemiyorum. çünkü kaynana geveze bir tip herkesin arkasından konuşuyor. bu da önyargı oluşturdu

bende böyle düşünüyorum. bakalım. bazen ayrılığı bile düşünüyorum annesi yüzünden

Benim anlamadigim niye demiyorsunuz?dugunu erkek tarafi yapar.Tutun yaliyi benim ki de guzel olsun.Baskalarinin yaptigi dugunle ovunenlere de guluyorum vallahi.

Benim anlamadigim niye demiyorsunuz?dugunu erkek tarafi yapar.Tutun yaliyi benim ki de guzel olsun.Baskalarinin yaptigi dugunle ovunenlere de guluyorum vallahi.
aslında yazdım kaynanam daha güzel bir düğün istiyor arada çok fiyat farkı yok en azından otelde olsun diyor ama ben kır düğünü istiyorum. bu sefer de böyle zıt zıt konuşuyor. ben dr açıkçası bana bunu yapın diyemem.

Kıyaslama yapacaklarına o zaman bassınlar parayı lüks bi yerde lüks bir kır düğünü yapsınlar size.. Olacak iş değil

Bu insanlar gösterişi seviyor çünkü ondan ama küçük akılları geline hava atmanın ne gibi sonuçlar doğuracağını bilmiyor. Boşver, cahille cahil olma anlatamazsın. Ay ben telefonda 50 dakika yeğeninin bankadaki altınlarını dinlemiştim, neden kapatmadım? Çünkü susmuyordu dnfmfm

Düğünden sonra yine anlattı, ilgilenmiyorum, Allah daha çok versin, aman bize ne elalemin lafından dedim öyle öyle azaldı. En son en zengin (gerçekten zengin) yeğeninin kayınvalidesinin sözünden çıkmadığını anlattı durdu ama kızla konuşuyoruz zaten kayınvalidesi gerçekten çok iyi. Bende “borçsuz evlendirip üstüne yazlık, kışlık, iki araba dünya da altın bıraktılar düğünde benim kayınvalidem de bıraksa her gün arardım” dedim. Mosmor oldu çünkü benim evime sadece perde, halı aldı bi de 1 bilezik ve set yapmıştı. O günden beri hiiiiiç böyle şeyler anlatmıyor ama öncesinde 1 yıl dinledim maalesef :////

Her şeyinizi ailesi yapiyorsa siz niye kiyaslaniyorum triplerine girdiniz ki. Kv sizin dugunu vs yeriyor olsa kendi yaptigi şeyleri kotulemiş olur bu durumda.
Bence sadece boş boş övünmeyi seviyor, konuşmayi seviyor gibi geldi bana.
Siz yapiyor olsaniz ve sizin maddi durumdan konu acip konuşsa hakverirdim ama kadin kendi yaptigi dugunu niye yerip ötekini övsün. Kendi yapip kendi konusuyor.

aynen mesela ben buna kanıp gidip nişanlımla kavga etsem onu zora soksam mutlu mu olacak huzursuzluk çıkacağını düşünemiyor sanırım. gelinlik konusunda da bir sıkıntı yaşadık çok açık olmasın dedi. ben de sence ben ne giyip giymecegimi başkasına soracaak birisi miyim dedim. işte aman kızım moda geçici bu kalıcı. düğünde de onun istediği kocaman düğün salonu otel. onda da dedim nişanlıma istemiyorum öyle düğün. kendi tamam senin istediğin gibi olacsk annemi dinleme dedi ama huzursuz oluyorum. benim teyzem de böyle kuzenim zenginle evlendi gelir ay işte şuraya tatil buraya tatil nişanlı araba aldırdı ettirdi allah daha çok versin ayırmasın etmesin diyorum. zaten benden gelinlik vs beklemesin. haklarını yiyemem bjz de borçsuz evleniyoruz. ama hani durumları var ki yapıyorlar onları zora sokacak bir şey değil. acaba beni mi istemiyor diyorum bazen. 1 sene size peygamber sabrı yüklendi sanırım

rahatsız oluyorum çünkü. ona kalsa zaten düğün mekanına verdiğimiz parayla daha gösterişli bir düğün yapar. ben de bunu anlamıyorum neden kendini Kötüleme peşinde. belki bilerek yapıyor. herkesin de arkasından konuşuyor. benim arkamdan neler diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…