düğün öncesi yaşanan sorunlar(benim beynimde mi yoksa?)

O zaman sizde onu başka şeylerle bozacaksiniz . Anne bu renk sanki seni açmamış? Annecim çok soluk gorunuyorsun hasta mısın ? Annecim biraz kilo mu aldın ama yakışmış? Anne sen dur ben yapayım x(kocanız) ben yapmazsam o yemeği pek yemiyor . ?

bazen kafamda kuruyorum kuruyorum bunu söyleyeceğim bunu yapacağım ama söyleyemiyorum... allahtan farklı şehirlerde yaşayacağız. telefonda da aramıyorum pek. işte onu görünce böyle susuyorum çekiniyorum ya of neden böyle bilmiyorum

çok fikrim yok açıkçası ama 7-8 sene olmuştur
baya yaşı var o zaman.. neyse en azından görümcen aklı başında biri ama ağzını kapatmalısın kayın validenin bir de böyle boşanan gibi durumalrın travmatik bir etkisi oluyor aile içinde de o nedenle kayınvaliden de bir yüceltme psikolojisi olabilir

Onu kafanızda buyutmussunuz herşey ilk darbe ile başlar. İlk taşı attıktan sonra gerisi gelir . En basitinden başlayın mesela anne bugün çok soluk gorunuyorsun hasta mısın ? Gibi . Böyle birine açıktan saldırmayın

zaten söyledim benim nişanımla yeğeninin nişanını karşılaştırma yaptı ben de ona böyle şeyleri sevmiyorum herkesin kendine en özel günü bu dedim. kötü Bir sey demedim sen ondan güzelsin onu diyorum dedi. olsun ben sevmem kıyas dedim. sustu. zaten o daha iyisini yapmak istiyor. hatta bana diyor şu otel bu otel. yok dedim ben bunu istiyorum. sanırım ben değil o evleniyor

Gelinini kızıyla kıyaslaması saçma geldi bana, kızına düğünü damat tarafı yaptı, arabasını damat aldı. Eeee kendiside gelinine yapsın lüks düğün, alsın altına arabasını. Dünürü kadar olamıyor mu. Sizin söyleyeceklerinizi sanki k.valideniz size söylüyor

aslında çok yaşlı değil. 33 yaşında görümcem eşi de 40 yaşında. zor bir boşanma olmuş zaten doğulular. yani onlar için biraz daha tabu.

Anlattiklarina bakilirsa ne desen kadin sinirini bozacak bir cevap verecek. O zaman nişanlına soylesen de olur gibi duruyor. Belki ortalik karisir ama evlendikten sonra ayni sehirde zaten epey karisacak gibi duruyor. En azindan o da sizi hafife almamasi gerektiğini ogrenmis olur. Dugun masraflarini onlarin karşılaması oğluyla onlarin arasindaki bir durum, sen illa siz karşılayın demedin sonucta.

ay dimi annem yapsa hadi neyse annem doldursa beni böyle bak bak dese neyse. istesem kötü olurum kesin. haklarını yiyemem takı konusunda bonkörler düğün konusunda da öyle ucuz bir düğün değil. evi de aldılar. hani niye kendini kötülersin dimi. beni de sürekli başkalarına övüyor biliyorum. geveze biraz

"Düğünümde ilgi odağı olmak isterim ama görümcem konuşulacak" nedir ya? Sen de bu kadar özgüvensiz olma.

Madem her şey istediğin gibi eğlen dans et tadını çıkar düğününün, kulağını da tıka. Hiçbiriniz umurumda değilsiniz, ben mutluyum, ben hayatıma bakarım imajı vermeniz lazım. Vermekle kalmayıp öyle olmanız lazım zaten.

O da bir köşede kıyaslasın dursun.

Ben olsam sizin damat fabrikatör bizim ailenin damadı da sizin oğlunuz arada bazı farklar olması gayet normal derdim Yaşadığınız olaylar bu sahneyi hatırlattı bana
hahaha hayır anlamıyorum acaba benden mi katkı bekliyor düğün için. gelin kaynana köyünden olurmuş huyundan olurmuş. ben böyle sade güzel küçük bir düğünle evlenmek istiyorum bu kadar.

yok biz başka şehirde yaşayacağız şükür ki. tuhaf birisi bazen şaşırıp kalıyorum. o çok övdüğü görümcemi de defalarca saçma sapan laf soktuğunu bilirim. deli midir nedir. bazen sırf annesi yüzünden ayrılığı bile düşünüyorum. nişanımla da sürekli ailesi hakkında bir şeyler söylüyorum zaten. eskiden daha çok yapardım bunu daha büyük kavgalar da oldu.

Evet oyle olacak onun düğünü konusulacak
Gecmıs olsun sımdıden

ben normalde aşırı özgüvenli biriyimdir ama iş bunlara gelince sümsük bir şey oldum. ya da aşırı alıngan bilmiyorum. yani o an bir şey desem kıskanç görülürüm yok görgüsüz görülürüm korkusu var bende

anne demiyorum asla demem de. ben anneme seslenince kendisi efendim kızımmmm efendim ecemmm güzel gelinimmm bir tanecik gelinimmm diyorum ama yanaşmıyorum. ilk zamanlar hanım bey diyordum şimdi amca teyze olduk. anne diyebilir miyim bilmiyorum. kendisi aşırı süslü bakımlı birisi ben sadece bu evde ruhum bunalıyor çok eşya var cs diyorum. düğün konusunda da benim tercihim bu sen kendine istediğin düğünü yapamadın mı dedim. öyle kıskanç biri de değildir işte araba konusu açıldı inşallah borcu hemen biter dedi mesela borcu olduğunu bile söylemeden :))) eşimin amcasıyla çok büyük bir kavga ettim ben. ondan sonra geldi bana ben senden korktum valla dedi ama hala devam ediyor. nişanlım da işte durumları biliyorsun sana değil akrabalara gösterisi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…