Düğün öncesi sıkıntılar

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
Kızlar iyi geceler. Artik sıkıntıdan uyuyamiyorum ben isin içinden çıkamadım inşallah sizin önerileriniz içimi rahatlatır. Benim 7 gün sonra düğünüm var nikah kıyıldı. Sorun su ki eşimin maddi durumu iyi değil ama elinden gelen herşeyi yapıyor ailesi hic yardımcı olmuyor herşeyi tek başına yapıyor. Fakat benim ailemin istekleri bitmiyor. Ornegin 3 değil 5 bilezik alin yada set alin vs vs ben nisanda günlük kullanım seti aldırdım o yüzden simdi bi set daha masraf olacak bende gümüş alalım dedim ama ailem ikna olmuyor artik iyice arada kaldım esim çok üzülüyor keske zengin birini sevseydin demeye başladı mesela bizde anneye küpe falan alınır ama onların adetinde yokmuş bide para yok alamıyorlar annem onlara bisi demiyo bana laf soyluyor daha boyle bir suru sorun sizce ne yapmalıyım kızlar lütfen yardim edin

annenin yaptığı da saçmalık bu devirde

Kimse susmuyo ya biride aman mutlu olsunlar demiyor ailemi geçtim akrabalar bile bizim adette su var bu var diyorlar artik öyle bunaldim ki

ailene karşı net bir duruşun olsun. erkek tarafını yolunacak kaz gibi görenler ne kadar da çok. nişanlın elinden geleni yapıyormuş, ahlakı güzelse daha ne. çul çaput bir süre konuşulur, sonra geçim konuşulur. eşya değilsin, dolayısıyla üzerinde etiketin yok. aslında zor işler değil, insanlar zorlaştırıyor. allah kolaylık versin canım.

aynı benim durumum.karşı tarafa bir şey söylemeden hep bana laf sayılıyor.sen yine evlenip kurtulacaksın benim evlenip evlenmeyeceğim bile belli değil.yok şu şehirde yaşayın yoksa olmazlar yok şunu şöyle verdi kaynanan bilmem ne.ailemin bu huyunu nişanlıma yansıtmayayım dedikçe ben arada kaldım bunaldım artık anlatıyorum evlenene kadar dişini sıksa evlensek sonra hep eşimin dediğini yapcam.ama bu evreler en zoru.darısı bana inşallah evlenebilirim

Ay şu kafadan nefret ediyorum ya aynı benim annem. annenize biraz çıkışın bence para varda kocam benden saklayacak sanki saçmalık herkesin belli bi bütçesi vardır yani niye zorlarsın. Bi de zaten nikah kıyılmış ne isteği daha bu gitmiş kız

Artik görmedim duymadım bilmiyorumu oynuyorum. Dun aksam düğünde ne alalım diye geldiler bizimkiler bisi istemeyiz dediler sonra onlar gidince sunu almayacaklar mi bu gelmeyecek mi demeye başladılar. Artik ailemden uzaklaşmaya başladım konuşacaklar diye ayni ortama girmiyorum. Umarım ben kafayı yemeden su 4 gün geçer.

Bende baslarda anlatmadım ama sonra dayanamayıp anlatınca nişanlım aileme karşı tepkili davranmaya basladi. Bi konuda çok dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…