- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi tipistipis
yorulmuşsunuzdur normaldirYazdıklarınızın hepsini okudum. Herkese teşekkür ederim gerçekten. Olay düğün değilde daha çok saçma sapan şeyleri büyütmek. Mesela bir konuda anlaşamamışızdır normalde susarım sorun yok derim ama şimdi verdiğim tepki extra oluyor. Veya evde bişey eksiktir eyvah ev bitmedi şöyle böyle triplere giriyorum. Yani düğün heyecanı normal halime yansıdı. Bişey sorsa tersler oldum mesela. Normalde çok neşeliyim..
Amin allah razı olsun :)yorulmuşsunuzdur normaldir
birbirinize hakaret küfür veya şiddet vs olmadıktan sonra geçer gider
Allah tamamına erdirsin
Arkadaş çok güzel yazmış bak bunları dikkat al benceHiç gergin değildik düğün öncesi,evleneceğimiz için mutlu ve heyecanlıydık. Herşeyin mükemmel olması gerektiğini düşünen ben eşim tarafından hep uyarıldım düğün günü için.. kuaförde yada başka bir yerde aksilik yaşarsan sakın modunu düşürme,bugün kimsenin ve hiç bir şeyin canımızı sıkmasına izin verme diye.. Düğün önceside gayet rahattık,oteldeki görevlilerden gördüğümüz en rahat çiftsiniz yorumlarını aldık. Gelin ve damat çıkışına dakikalar kala biz hala şarap içip bir şeyler yeme peşindeydik.. bla bla..
Mutsuzluğunuzun altında yatan sebebi bulun,sizi mutsuz eden bir şey var ki sürekli hırçın moddasınız. Sevdiğiyle evlenen biri neden hırçın olsun ki ..
Ya evet o korku bende de var ya mutsuz olursam ya anlaşamazsak kavgalar daha çok büyürse ya ailemi kabullenemezse diye. Sanki ailemi ön planda çok tutuyorum bilemedim kiEvlendiğim güne kadar ben de "bak emin miyim evleniyorum"diye panik halindeydim. Düğün günü kuaforde de tartışmalar olaylar çıkardım. Eşim sakinlestirdi fln herkes arkamdan "damat da pek efendi pek sakin böylelerini cadılar kapiyor "diye ahlanip vahlanmislar.
Sonuc olarak o gerginlikle tartışmalar fln normal sanki bilemedim
Zaten korku olmasi lazım ya sonuçta bence kadının hayatına çok fazla sorumluluk getiren bir kurum "evlilik ".Ya evet o korku bende de var ya mutsuz olursam ya anlaşamazsak kavgalar daha çok büyürse ya ailemi kabullenemezse diye. Sanki ailemi ön planda çok tutuyorum bilemedim ki