Düğün öncesi kavga lütfen yorum yapın

Yazdıklarınızın hepsini okudum. Herkese teşekkür ederim gerçekten. Olay düğün değilde daha çok saçma sapan şeyleri büyütmek. Mesela bir konuda anlaşamamışızdır normalde susarım sorun yok derim ama şimdi verdiğim tepki extra oluyor. Veya evde bişey eksiktir eyvah ev bitmedi şöyle böyle triplere giriyorum. Yani düğün heyecanı normal halime yansıdı. Bişey sorsa tersler oldum mesela. Normalde çok neşeliyim..

Böyle kavgalar evliliğin atmosferini de etkiliyor, kavganızın sebebi nedir? bu kadar tartışma çıkararak onu da kendinizi de üzmeyin. Gerekirse düğüne kadar az konuşmaya çalışın

yorulmuşsunuzdur normaldir
birbirinize hakaret küfür veya şiddet vs olmadıktan sonra geçer gider
Allah tamamına erdirsin

kavgalar neyle alakalı? insan ufak tefek şeyleri dert edebiliyor, davetli sayısı, süsleme, detaylarla vs ilgili şeylerse insan bunları büyütüp stres olabiliyor zaman yaklaştıkça ama daha ciddi konularda tartışıyorsanız oturup düşünmekte fayda var. bugünlerin hayatınızı zehir etmesi değil size keyif vermesi gerekiyor. 6 sene önce oldu düğünüm, inanın belli başlı şeyler dışında ne oldu nasıl bitti hiçbir şey hatırlamıyorum. birbirinizi yıpratmaya değmez.

Çok normal yoruluyor insan,düğünden sonra 1 hafta rahatsınız,ama sonraki 1 ayda biraz sıkıntı olabilir onada hazır olun.çevremde gördüğüm durumlar hep

Hiç gergin değildik düğün öncesi,evleneceğimiz için mutlu ve heyecanlıydık. Herşeyin mükemmel olması gerektiğini düşünen ben eşim tarafından hep uyarıldım düğün günü için.. kuaförde yada başka bir yerde aksilik yaşarsan sakın modunu düşürme,bugün kimsenin ve hiç bir şeyin canımızı sıkmasına izin verme diye.. Düğün önceside gayet rahattık,oteldeki görevlilerden gördüğümüz en rahat çiftsiniz yorumlarını aldık. Gelin ve damat çıkışına dakikalar kala biz hala şarap içip bir şeyler yeme peşindeydik.. bla bla..
Mutsuzluğunuzun altında yatan sebebi bulun,sizi mutsuz eden bir şey var ki sürekli hırçın moddasınız. Sevdiğiyle evlenen biri neden hırçın olsun ki ..

Lanet olası Türk gelenekleri ve bu feodal geleneklerin ruhen tükettiği gençler ve bu ruhen tükenmiş gençlerin kurduğu manen tükenmiş evlilikler ve bir derdim varda açılan ''kızlar yardım edin 1 yıllık evliliğim bitiyor.' ' başlığı.
Olayın kronolojisi böyle.

2 hafta sonra nikahım var benim de. Yaklaşık 7 yıldır sevgili 7 aydır da nişanlıyız. Zaten çok kavga eden bir çift değildik, nişanlandıktan sonra da bu durum değişmedi. Ama stres olmadık hiç belki de ondandır.

Olacağı varsa bu kadar stres yapma bu günlerini ilerde güzel güzel hatırla an
Olmayacağı varsa da bitir gitsin
Kendine eziyet ediyorsun
Mükemmel olmasına gerek yok her şeyin

Arkadaş çok güzel yazmış bak bunları dikkat al bence

Bende nişanlıyım ağustosun başında düğünüm olacak ve her gün ayrı bir konudan tartışıyoruz. Bir yıl oldu nişanlanalı ve üç kere düğünüm ertelenmek zorunda kaldı. Bizim daha çok nişanlımın düğün gibi bir seromoni istememesi. Ama ne yapayım bende bir kez evleniyorum bu yüzden şu an da olan düğün konularına pek girmek istemiyor. Her geçen gün organizasyon ile ilgili yeni bir şey çıkıyor o da fıttırıyor. Evlenince düzelir gibi geliyor bana ama Allah yardımcımız olsun ya yoruldum bende

Evlendiğim güne kadar ben de "bak emin miyim evleniyorum"diye panik halindeydim. Düğün günü kuaforde de tartışmalar olaylar çıkardım. Eşim sakinlestirdi fln herkes arkamdan "damat da pek efendi pek sakin böylelerini cadılar kapiyor "diye ahlanip vahlanmislar.
Sonuc olarak o gerginlikle tartışmalar fln normal sanki bilemedim

Ya evet o korku bende de var ya mutsuz olursam ya anlaşamazsak kavgalar daha çok büyürse ya ailemi kabullenemezse diye. Sanki ailemi ön planda çok tutuyorum bilemedim ki

Ya evet o korku bende de var ya mutsuz olursam ya anlaşamazsak kavgalar daha çok büyürse ya ailemi kabullenemezse diye. Sanki ailemi ön planda çok tutuyorum bilemedim ki
Zaten korku olmasi lazım ya sonuçta bence kadının hayatına çok fazla sorumluluk getiren bir kurum "evlilik ".
Bencr erkeklerde değil de bu aileyi kabullenememe kadınlarda daha fazla oluyor. Yani asıl sorun acaba siz onun ailesine adapte olabilecek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…