- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi tipistipis
Ben nikahta esimin elini bile tutmadimMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Normaldir evlenince geçer ama nişanlın bu süreçte yaptıklarını unutmazsa evlendikten sonra vıdı vıdı konuşur nerden mi biliyorum?Merhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Boşansın dimiNişan döneminde kavga tartışma olur derler. Biz kavga etmedik, o yüzden bilmiyorum olur mu olmaz mı. Ama bu kadar kavga ettiğim insanla evlenmeyi düşünmezdim sanırım. Benim için huzur evlilikte en önemli şey çünkü.
Düğün gerginliği geçer inşallah, biz de düğün yaklaştıkça kavga etmiştik öyle herşeyeMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Benim konum daha problemli bakarsanız halinize şükredersiniz benim düğün ay kaldı ki bende anlaştığım insan la tartıştığım için konuşmama kararı aldım herhangi bir konu için konuşuyorsak tabi. Çok gerginim stresliyim Adet bile olamıyorum strestenMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Valla eşimle düğünümüze giderken bile kavga ettikMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Aslında normalde aranız böyle değilse sakin olun geçiyor sonradanMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Merhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için