- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi tipistipis
Kendimi gördüm ben eşime kına günü bile kavga ettim hepsi oluyor ve geçiyorMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Bende dügün zamani degil ama dügünden sonra 1 sene bahsettigin sekilde olmustu.4 sene de yasamadigim tartismalari ayni eve girince yasamıstık.Hepsi geciyor:)Merhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Ah inşallah teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı..Kendimi gördüm ben eşime kına günü bile kavga ettim hepsi oluyor ve geçiyor
Bende yaşadım son 3 hafta kala, hatta sahneye çıkana kadar da hala gergin stresli herşeyi sorun ettim. Düğünden sonra herşey normale dönüyor sabır et azMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Düğün öncesi gerginlik olur fakat biraz rahatlayın akışına bırakın en güzel günlerinizi sevdiğiniz adam ve kendinize zehir ederek kötü hatırlamayınMerhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için