Düğün öncesi kavga lütfen yorum yapın

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
33
Merhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için

Merhabalar. Düğünüme 2 hafta kaldı. Sürekli kavga ediyoruz nişanlımla. Ben aşırı gerginim aşırı stresliyim. Nişanlımında bir sürü işi var. Ve 2-3 aydır sürekli tartışıyoruz. Normalde uyumluyum. Ama artık çok hırçınlaştım. Nişanlımında sabrı kalmadı. Yeni evleniceklere veya benim gibi sorunlar yaşayıp evlenenlere soruyorum. Bu normal midir arkadaşlar ? Sizde düğün öncesi böyle gergin miydiniz ? Her şeyi sorun yapmaya başladım... Kendime inanamıyorum artık. Her şeyi kafama takıyorum. Sanki reglmişim gibiyim 3 aydır.. Benim gibi sorun yaşayan ama evlendiği gün rahatlayan var mı ? Düğün nasıl olcak vs çok stres yapıyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Kendimi gördüm ben eşime kına günü bile kavga ettim hepsi oluyor ve geçiyor 😊

Bende dügün zamani degil ama dügünden sonra 1 sene bahsettigin sekilde olmustu.4 sene de yasamadigim tartismalari ayni eve girince yasamıstık.Hepsi geciyor:)
Dügün zamani gayet normal stres.Ama benden sana abla tavsiyesi kendine ileride hatirlayip ne güzel zamanlardi diyecegin anilarini stres yaparak tartısarak heba etme..

Sorumluluğu tek siz mi yükleniyorsunuz düğün hazırlığında?

Bizde gerginlik olmadi hiç o konularda (dugun, alisveris) bilemem ama ne boyutta, neyle ilgili kavgalar bunlar o da önemli tabi.

Son düzenleme:
Kavga sebepleri önemli. Yani düğün pastasından evdeki eşyanın yerinden falansa geçer. Ama ailevi ya da karakterle alakalıysa tekrar düşünmeyi gerektirebilir.

Biz de evlendikten sonra 4 ay sürekli kavga ettik. Benim bekar evime yerleşmiştik yeni eşyalarla ve ben düğünden önce de o eşyalarla yaşadım. Eşim de yıllarca bekar yaşamış kendi düzeni var eve bi geldi bi düzen çatışması yaşadık. Baharatları koyduğum yere yatak örtüsünün örtülüş şekline halıyı süpürgenin hangi ağzıyla süpürdüğüme bile karışıyordu ayyyy.

Bende yaşadım son 3 hafta kala, hatta sahneye çıkana kadar da hala gergin stresli herşeyi sorun ettim. Düğünden sonra herşey normale dönüyor sabır et az

Bizde gerginlik olmamıştı, neden biliyor musunuz? Kimin ne kadar eğleneceği, pastanın kaç katlı olacağı, çalacak müziklerde bir aksilik olmayıp olmayacağı umurumda bile değildi.
Tek istedğim eşim ve benim için güzel bir gece olmasıydı ve bence çok da güzeldi.
Düğün başkalarını eğlendirmek, memnun etmek için değil, bir yuva kuruyor olduğunuz ve bunu sevgilinizle ölümsüzleştirmeniz için var.
Bunu aklınızdan çıkarmayın, geri gelmeyecek günler bunlar, bence güzel hatırlanmalı.

Öncelikle neyi stres ediyorsunuz bunu tespit edin. Düğünde yapılacakları mı başka şeyleri mi? bunları siz istediğiniz için mi stres ediyorsunuz yoksa elalem ne der derdi mi ? düğün haırlıkları işin en keyifli olması gereken şey. Ama erkekler bizim kadar takmaz nişanlınızdan da aynı şeyi önemsemesini istemeyin. Rrahat olun önemli olan sizsiniz. Mutlu olmanız. Keyifle başlayın keyifle sürsün

Düğün öncesi gerginlik olur fakat biraz rahatlayın akışına bırakın en güzel günlerinizi sevdiğiniz adam ve kendinize zehir ederek kötü hatırlamayın

Esimle tanisma nisan dugun 6 ay icinde oldu inanir misiniz tek bi kere bile kavga etmedik.amaaaa evlenince o icimizde tuttuklarimiz gun yuzune cikti.cicim aylarinda bol bol kavga ettik.sonra durulduk simdi nadir kavga ederiz.sizin kavga sebepleriniz nedir bu onemli

Burada okuduğum konulara göre düğünden sonra da rahatlanmıyor. BANA YAPILANLARI UNUTAMIYORUM safhasına geçiliyor. Kaynana, görünce , elti hatta kayıngiller de senaryoya dahil oluyor. Bir de mesafe meselesi var ki hiç çözümü yok. Gelsen dert oluyor gelmesen dert oluyor.

X