Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 19 mayısta evleniyorum.Doğum kontrol hapı aldım bugun yasmin.sizde başladınız mı hapa?hangisini tavsiye ediyorsunuz?
bir hemşire olarak ve yakın zamanda evlenmıs biri olarak hap kullanımını asla önermiyorum tamam koruyuculugu prezervatife göre yüksek ama uzun süreli kullanımlarda bebek olması zorlasıyor ve vücudunda cok şey değişiyor fikrim esın korunsun
bişey sorucam kusura bakmayın...12 mayıs dugunum.. hapla ben korunucaktım,forumu ve yan etkılerını okuyunca vazgectık ve eşim korunucak.. ve ben prezervatıfın daha guvenlı oldugunu zannedıyodum.. yazınızdan anladımkı hap daha guvenlı koruma acısından.. öylemı acaba
ben bu yaz evlendim düğünden bi önceki adetimde kullanmaya başladım geçen aya kadarda kullandım
hiç bir yan etkisini görmedim sadece biraz kuruluk yapıyo
ne kilo aldım ne verdim hiçbir etkisini görmedim yani
bebek yapmaya karar verdik geçen ay bıraktım ve bıraktığım ilk ay hamile kaldım
sürekli kullanmayı düşünmüyosan bile bence alışma sürecinde kullanmalısın
bende öyle bi kaç kullanırım sadece die düşünüyorum aslında ama rahatlığını görünce ve bi kaç doktorlada gidip konuşunca içim rahatladı ve yaklaşık 9 ay filan kullandım
bence bi süre dene bi zararını görürsen bırakırsın
bende sürekli kullanmayı düşünmüyorum,yan etkileri çok fazla evet ama ilk günden de onun korunmasını istemek nasıl olur bilmem.
bişey sorucam kusura bakmayın...12 mayıs dugunum.. hapla ben korunucaktım,forumu ve yan etkılerını okuyunca vazgectık ve eşim korunucak.. ve ben prezervatıfın daha guvenlı oldugunu zannedıyodum.. yazınızdan anladımkı hap daha guvenlı koruma acısından.. öylemı acaba
benim de 7 ekim daha var ama yasmini doktorlar öneriyo hafif ve etkileri daha az olduğu için benim merak ettiğim bişi daha var adeti düzenlemede bu ilaçlar etkili mi 7 ekime yakın bi tarihte adet görüyorum ne kadar önce kullanmaya başlamam gerekio bilmiorum.....
duzensız oluyorsan adetını duzenler illa kullanacam dıyorsan 3 ay öncesı yeterli olur ama dugun zamanı stres oluyor dolayısıyle erken yada gec olabılrsın ben tam dugun gunu regl oluyordum ama olamadım hapta kullanmadım dugun oldu bıttı balayına gıttık dondugum gun oldum :d
canım çok düzenli oluyor benim işte düğünden bi kaç gün öncesi bitmiş oluck ama o streste ne olcanı bilemiosun dediğin gibi. daha öncesine çekme ihtimalim var mı mesela adet günümü 21 gün kullanıp 7 gün bıraklıoruz yanlış bilmiosam ben biras önceye göreye ayarlasam onu ben mi yeni bişi yaratıom acaba böle bişi var mı ya
evet o sekılde oluyor 21 gun kullanıp 7gün bırakıyorsun bu dönemde regl oluyosun zaten bu sekılde ne kadar öne yada iler atabılrsın bilmiyorum zaten düzenli oluyormusun hapıda regl oldugun ılk gun almaya baslayacaksın zaten ya gecıktırıcı kullan yada bi kd dooktoruna danıs tatlım