- 16 Şubat 2016
- 1.593
- 749
- Konu Sahibi tiyatral_34
Merhaba arkadaşlar . Uzun uzadıya anlatırsam hem siz sıkılırsınız hem de ben bu gergin ve sinirliliğin üstüne bu kadar çok şeyi tek seferde anlatabilecek ruh haline sahip değilim şu an . Arkadaşlar kısmetse 20 mayısta düğünüm olacak . Kayınvalidem ile başta aram çok iyiydi daha sonrasında düğünümüzün olacağı yeri beğenmemesi ile olaylar patlak verdi ve şuan kedi köpek gibiyiz. Kına gecem bizim kapının önü müsait olmadığı için onların ki daha uygun olduğu ve masraf yapılması istenmediği için onların evinin önünde yapılacaktı. Düşünün o kadar olana rağmen annem ve biz onların evinin önüne gidip kına gecesini yapacaktık . Çünkü kadın başka yere gelmem diyordu. Yalnız hava tahminlerine baktığımda o gün yağmurlu güzüküyor. Dolayısı ile kapalı mekan olması ve işimi riske atmamak için kına gecesi yerini değiştireceğimi belirttim. Dünyalar koptu . Kadın kına gecesine gelmeyeceğini söylüyor. Biriniz akıl verin ben şimdi ne yapacağım .? Düğün öncesi buna bu ve buna benzer şeyler yaşayanlarınız var mı ?Gerçekten bu nasıl bir durumdur klım almıyor bıktım artık ağlamaktan....