- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
kızlar ben belirledim giriş müziğimi ama çoğu arkadaşım çok yavaş şarkının başı diyor sözleri uymuyor diyor ama ben çok seviyorum bu şarkıyı murat dalkılıç neyleyim istanbulu klibi olan şarkı birde akustiki var o değil
sizce nasıl?
pasta kesilirken gülşen seyre dursun aşk tam ortasından giriş şarkının...
takı takılırken de enya fairytale
aslında giriş müziğimide enya only time istemiştim ama herkes klise müziği gibi dedi aslında öyle ama çok güzel
nasıl bayanlar :)
Merhaba canım sorunlar çözüldü galiba :) Ben de tam aksine enya only time çok beğenirim.. O ana çok yakışıyor çok denk geldim giriş müziği o olan düğünlere etkileyici oluyor bana göre.. Murat dalkılıç o şarkısı ayrılık şarkısı diye hatırlıyorum ben sanki
Düğün yapmıcakmısın canım anlayamadım tam.. Keşke isteselerdi ama madem öyle başka şeyler bak :) Bu arada çok sevindim =)
gülşende hoş olur ama girişte
şimdi canım giriş yolu çok uzun değil ve gelince salona hemen dans müziği başlıyor :) bende girişte dans müziği seçmek istedim
olabilir canım,seçimlerin güzelll..herşey gönlünce olsun inşşalllhhh
furkan kızılay-hersey senle
tavsıye ederm
"Neyleyim İstanbul'u" çok sevdiğim bir şarkı. Zaten sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz, o yüzden "mutluluğum kaldı dağlar ardında" kısmı özellikle dokunuyorama düğün girişi için pek uygun gelmedi bana ya, malum kavuşma anı o :26:
Bir düğünde de dans müziği "Gül Güzeli"ydi mesela, o da içerik olarak uyumsuz gelmişti.
mantıken banada uygun gelmiyor ama çok seviyorum :) kararım değişcek sanırım canım napalımm
buarada sizde umarım kavuşursunuz:) dağlar yollar çıksın aradan
:)
kızlar ben belirledim giriş müziğimi ama çoğu arkadaşım çok yavaş şarkının başı diyor sözleri uymuyor diyor ama ben çok seviyorum bu şarkıyı murat dalkılıç neyleyim istanbulu klibi olan şarkı birde akustiki var o değil
sizce nasıl?
Pasta kesilirken gülşen seyre dursun aşk tam ortasından giriş şarkının...
Takı takılırken de enya fairytale
aslında giriş müziğimide enya only time istemiştim ama herkes klise müziği gibi dedi aslında öyle ama çok güzel
sizce nasıl?
sizce nasıl?
birde akrabamız yaptığı için biz yapamıyoruz ama şu müziği girişte tavsiye ederim etkileyici oluyor..
http://www.youtube.com/watch?v=qIq2vthJzXc
bence de only time çok etkileyici.. sözsüz sadece müzik daha hoş olabilir.. melih kibarın mesaj müziği hoş.. ben can atillanın Rumeli hisarını düşünüyorum girişte..
nikah müziği canon harp& flute
dans müziği kesin değil ama Elvis presley - I Cant Help Falling In Love With You
pasta müziği keman
bakalım daha vakit var.. dinlemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?