• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün müziklerim nasıl sizce :)

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar ben belirledim giriş müziğimi ama çoğu arkadaşım çok yavaş şarkının başı diyor sözleri uymuyor diyor ama ben çok seviyorum bu şarkıyı murat dalkılıç neyleyim istanbulu klibi olan şarkı birde akustiki var o değil
sizce nasıl?

pasta kesilirken gülşen seyre dursun aşk tam ortasından giriş şarkının...

takı takılırken de enya fairytale

aslında giriş müziğimide enya only time istemiştim ama herkes klise müziği gibi dedi aslında öyle ama çok güzel :(
nasıl bayanlar :)

kızlar ben belirledim giriş müziğimi ama çoğu arkadaşım çok yavaş şarkının başı diyor sözleri uymuyor diyor ama ben çok seviyorum bu şarkıyı murat dalkılıç neyleyim istanbulu klibi olan şarkı birde akustiki var o değil
sizce nasıl?

aslında giriş müziğimide enya only time istemiştim ama herkes klise müziği gibi dedi aslında öyle ama çok güzel :(

Merhaba canım sorunlar çözüldü galiba :) Ben de tam aksine enya only time çok beğenirim.. O ana çok yakışıyor çok denk geldim giriş müziği o olan düğünlere etkileyici oluyor bana göre.. Murat dalkılıç o şarkısı ayrılık şarkısı diye hatırlıyorum ben sanki

Merhaba canım sorunlar çözüldü galiba :) Ben de tam aksine enya only time çok beğenirim.. O ana çok yakışıyor çok denk geldim giriş müziği o olan düğünlere etkileyici oluyor bana göre.. Murat dalkılıç o şarkısı ayrılık şarkısı diye hatırlıyorum ben sanki

evet çoğu halloldu allahın izniyle canım :) bakalım bişilere başladık yavaştan
murat dalkılıç evet ayrılık şarkısı sanırım :)
enya only time bizim aileye gitmez nişanlımın ailesi karışmaz ama bizimkiler durup şöyle bir bu ne der :D biraz tutuculardır kulaklarına hoş gelmeyecektir otelde olsa düğün tamam yakışabilir ama kına gecesi salonda olucak düğün zaten nikah
benimde rock metal dinlediğim tarzıma yansıttıgım yıllardan beridir hayalimdi :) ama olmaz sanırım :)

Düğün yapmıcakmısın canım anlayamadım tam.. Keşke isteselerdi ama madem öyle başka şeyler bak :) Bu arada çok sevindim =)

"Neyleyim İstanbul'u" çok sevdiğim bir şarkı. Zaten sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz, o yüzden "mutluluğum kaldı dağlar ardında" kısmı özellikle dokunuyor :43: ama düğün girişi için pek uygun gelmedi bana ya, malum kavuşma anı o :26:

Bir düğünde de dans müziği "Gül Güzeli"ydi mesela, o da içerik olarak uyumsuz gelmişti.

"Neyleyim İstanbul'u" çok sevdiğim bir şarkı. Zaten sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz, o yüzden "mutluluğum kaldı dağlar ardında" kısmı özellikle dokunuyor :43: ama düğün girişi için pek uygun gelmedi bana ya, malum kavuşma anı o :26:

Bir düğünde de dans müziği "Gül Güzeli"ydi mesela, o da içerik olarak uyumsuz gelmişti.

mantıken banada uygun gelmiyor ama çok seviyorum :) kararım değişcek sanırım canım napalımm
buarada sizde umarım kavuşursunuz:) dağlar yollar çıksın aradan

:)

sizce nasıl?

Pasta kesilirken gülşen seyre dursun aşk tam ortasından giriş şarkının...

Takı takılırken de enya fairytale

giriş müzigini begenmedim canım
kenan doğulu gel gelinim olmuştu kız kadreşimin nikah masasına gelene kadar o çalmıştı herkes bayıldı:)))

sizce nasıl?

bence de only time çok etkileyici.. sözsüz sadece müzik daha hoş olabilir.. melih kibarın mesaj müziği hoş.. ben can atillanın Rumeli hisarını düşünüyorum girişte..
nikah müziği canon harp& flute
dans müziği kesin değil ama Elvis presley - I Cant Help Falling In Love With You
pasta müziği keman

bakalım daha vakit var.. dinlemeye devam :34:

sizce nasıl?

birde akrabamız yaptığı için biz yapamıyoruz ama şu müziği girişte tavsiye ederim etkileyici oluyor..

http://www.youtube.com/watch?v=qIq2vthJzXc

bence de only time çok etkileyici.. sözsüz sadece müzik daha hoş olabilir.. melih kibarın mesaj müziği hoş.. ben can atillanın Rumeli hisarını düşünüyorum girişte..
nikah müziği canon harp& flute
dans müziği kesin değil ama Elvis presley - I Cant Help Falling In Love With You
pasta müziği keman

bakalım daha vakit var.. dinlemeye devam :34:

onlytime bizim ailemize uygun değil canım :/ bende çok istiyorum ama o salondan girerken insanların yüzünü düşünemıyorum::/ önerilerini dinleyeceğim çok teşekkürler tatlımm

Back