- 9 Eylül 2013
- 247
- 53
- 43
- Konu Sahibi CoffeeWithChocolate
-
Kızlar ben dans müziği aramıyorum, ama düğünde çalınacak diğer şarkıları seçmeye çalışıyorum şimdi. Aslında bana kalsa hep Emilie Claire Barlow, Hooverphonic, Rupa and The April Fishes çalsın hadi hiç olmadı Birsen Tezer çalsın isterim ama misafirlerin sıkılmaması daha önemli tabi, ben nasılsa eğlenecek bir şeyler bulurum, yani evleniyorum yahu
Azıcık müzik zevkimi söylediysem biraz da sevmediklerimi söyleyeyim. Demet Akalın, Serdar Ortaç ne bileyim Hadise, Hande Yener falan sevmiyorum böyle aksırırken müzik yapmış gibi popüler kültür unsurlarına acayip gıcığım. Bunlardan bağımsız daha kaliteli sayılabilecek müzikler paylaşabilirseniz sevinirim.
Oyun, halay, halk oyunu tarzı müzikleri geçseniz de olur onları zaten düğün salonu ayarlayacak ben de pek anlamam o işlerden ama hem nostaljik hem günümüzden güzel müzikleri söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden hanımlar
sen benim kafadansın gel yamacıma :) aklımda bir kaç şarkı var benimde ama henüz karar veremedim.birsen tezer hoşgeldin çok güzel şarkı ama ablam falan bayık dedi.whitney houston l will always love you ikinci seçenek.seninde aklına gelirse yaz birlikte bulalım bir şeyler
Evet önerilerinle ben de sende o ışığı gördüm, yanındayım
Hoşgeldin çok özel bir şarkı, düğünümde kesinlikle çalacakI will always love you bana çok ağır geldi, onu seçmem herhalde ben.
Benim de aklıma 2 şarkı geldi Türkçe, birisi Oya Bora Sevdikçe, diğeri de Melih Kibar-Çiğdem Talu Her şey Seninle Güzel. Biraz slow ikinci şarkı ama bence hem düğüne hem de konuklara uygun. Şimdilik hep nostaljik şeyleri düşünüyorum bakalım belki modernlere de geçiş yaparım bir an önce :)
Bir de yabancı şarkılar var, klasiklerim :) Edith Piaf versiyonuyla La Vie En Rose, bir de neşeli eğlenceli bir Mambo Italiano Bette Midler'den. Aklımda bunlar var, sen bir şeyler söylersen belki benim aklıma da gelir güzel şeyler :)
Buika'yı ben severim de şimdi daha çok ailelerin misafirlerin beğenmesi önemli, yoksa çalınacak çok güzel şeyler var :)buika sever misin bugün ona bir daldım ben beğendiklerimi yazarım buraya :) mambo ıtaliano ya bayılırııımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?