düğün müzikleri hakkında fikir verirmisinizz

zipircik

sağlıkla,hayırla gel bebeğim ☺️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
618
461
kızlar merhabalar :)

20sinde düğünüm var ve benim müziklerim hala hazır değil :S
akşam 7de salon açılacak 8e kadar insanlar anca toplanır dedik 8de biz çıkacağız ve nikah olacak. nikaha otururken ve nikah kıyılırken arkadan hafif hafif müzik olsun diyorum.nikahtan sonra ilk dans yapılır daha sonra pasta kesilir. pastadan sonra yine bir dans olur yada bu 2.dans daha sonra da olabilir emin değilim salonla da görüşmek gerek. danstan sonra takı merasimi yapılır. ben takı takılırken de müzik çalsın istiyorum sizce nasıl olur? hani tek tek kimsenin ne taktığı söylenmicek.

şimdi ilk giriş, nikah, ilk dans, pasta, 2. dans müzikleri lazım sizce neler olabilirr? bi fikir verin lütfen :KK43: artı olarak takı da çalacak müzikler nostaljik müzikler olsa nasıl olur?

ilk dansımıza özdemir erdoğan bana ellerini ve, 2.dansa ferhat göçer cenneti düşünüyoruz. kınada da giriş ve ilk dans müziği lazım

kızlar merhabalar :)

20sinde düğünüm var ve benim müziklerim hala hazır değil :S
akşam 7de salon açılacak 8e kadar insanlar anca toplanır dedik 8de biz çıkacağız ve nikah olacak. nikaha otururken ve nikah kıyılırken arkadan hafif hafif müzik olsun diyorum.nikahtan sonra ilk dans yapılır daha sonra pasta kesilir. pastadan sonra yine bir dans olur yada bu 2.dans daha sonra da olabilir emin değilim salonla da görüşmek gerek. danstan sonra takı merasimi yapılır. ben takı takılırken de müzik çalsın istiyorum sizce nasıl olur? hani tek tek kimsenin ne taktığı söylenmicek.

şimdi ilk giriş, nikah, ilk dans, pasta, 2. dans müzikleri lazım sizce neler olabilirr? bi fikir verin lütfen :KK43: artı olarak takı da çalacak müzikler nostaljik müzikler olsa nasıl olur?

ilk dansımıza özdemir erdoğan bana ellerini ve, 2.dansa ferhat göçer cenneti düşünüyoruz. kınada da giriş ve ilk dans müziği lazım

öncelikle hayırlı olsun rabbim bi yastıkta kocatsın inşallaahhh :) giriş ve dans müziği kayahan ipek acar seninle herşeye varım ben :KK34:

eskiyi güzel günleri hatırlamak için ideal bi şarkı bence,hem düğündekiler içinde güzel olmaz mı ? sırf şarkı güzel anlamlı diye bi bakmıssın herkes dans ediyo :)

ben çok beğeniyorum o şarkıyı da bakalım bi beyime :p :KK17: de sorayım:KK1:

2012 Haziranda Düğünümüz oldu, bende size kendi müziklerimizi tavsiye ederim.
Tek tek seçtik hepsini :)

* Giriş Müziğimiz; Glee - Marry you
Glee - Marry You Video Lyrics - YouTube

* İlk dans Müziğimiz; Shania Twain - You're Still The One
Shania Twain - You're Still The One - YouTube

* Pasta Müziğimiz;
Shania Twain - Forever And For Always (Red Version) - YouTube

* İkinci Dans Müziğimiz; mariah carey- without you
Mariah Carey - Without You - YouTube

Birde sinevizyonumuz vardı bizim eski fotolarımızdan yapılmış, onun arka planında da Maroon 5 - She Will Be Loved kullandık
Maroon 5 - She Will Be Loved - YouTube

bizimkide yesilcam dan seven ne yapmaz di herkes cok begenmisdi farkliydi cünki:KK54:

X