düğün müziği hk.

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.883
7.076
Kızlar kuzenım evlenıyor da ilk dans olarak Özdemir Erdoğan "bana ellerini ver"
Pasta müziği ve girişe müzik bulamadık acil lazım istiyorum.

griiş müziğim rumeli hisarının kuruluşuydu. pasta müziğim burcu güneş mutluyuz..
çok eglendirmişti bizi.

Bir 45 lilklet delisi olarak ve düğün konseptım 45 lilkler olduğu için oasta sarkım bimbambomdu canım.. Giriş şarkısı için aylarca dinleyip youtuba evleniyoruz yazdığında moda düğün diye bi klip çıkıyo onu sectim. Enn doğru kararı vermişim

Giris muzigim duman-senden daha guzel di. Biraz degisik gelebilir ama cok eglenceliydi cok da sevmisti herkes, bizde cok eglendik eller havaya yaparak ciktik :)

Pasta muzigim de "life is life" di

Giris muzigim duman-senden daha guzel di. Biraz degisik gelebilir ama cok eglenceliydi cok da sevmisti herkes, bizde cok eglendik eller havaya yaparak ciktik :)

Pasta muzigim de "life is life" di

Ayrıca ilk dans sarkısı bnmde özdemir erdoğandı, düğünlerde iki dans yapılıyo gnelde ikinci dansa herkes davet ediliyo eşim 2 sene amerıkada ben turkıyedeydım o yuzden bizim için çok anlamlı olan nilüferden ta uzak yollardan secmiştk. Eski şarkılar forever:)

Giriş müziğim mariah carey- I give my all,dans müziğim de sertap erener aşktı.

Only time da giriş müziği olarak süper.

bence dans müziği bora öztopraktan seni seviyorum çok güzel olur.

Ah bu benim de ana konum bu aralar :)

Kenan Doğulu'nun "Tencere Kapak" şarkısı bizim için özel bir şarkı. Biz de ilk dans için onu düşünüyoruz. Ama giriş ve pasta müziği bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…