GeCe_KuSu 02.06.2012 Kayıtlı Üye 17 Eylül 2009 6.650 5 358 38 Konya 15 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rose5584 #21 aslında Türkçe müzikten yanayım ama benim için çok özel ve de anlamlı olduğu için yabancı müzik eşliğinde ilk dansımızı ettik nişanda.Daha düğün için düşünmedim ben. fikir olsun belki hoşuna gider mariah carey My all
aslında Türkçe müzikten yanayım ama benim için çok özel ve de anlamlı olduğu için yabancı müzik eşliğinde ilk dansımızı ettik nişanda.Daha düğün için düşünmedim ben. fikir olsun belki hoşuna gider mariah carey My all
Spesifikinsan Almina ve Çınar ilkokula başladı! :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 14.774 678 213 15 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rose5584 #22 Bizim de dans müziğimiz Ayten Alpman dan "Ben varım " dı...:) Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş Günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık sen varsın
Bizim de dans müziğimiz Ayten Alpman dan "Ben varım " dı...:) Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş Günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki Beklerken seni Ben bir tek sevgiye Bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık sen varsın
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 163 Ankara 15 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi rose5584 #23 Konu "Düğün müziği" başlığına taşındı.