• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün müziği acil yardım lütfen ...

rose5584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
18
0
86
40
Samsun
arkadaşlar eylülün 5 inde düğünüm var ama ben hala giriş müziğimi bulamadım.türkçe olsun istiyorum ve her zamanki müsiklerinde olmasını istemiyorum.offf işim zor galiba:97:

ebru gündeşin beyaz şarkısı derim ben nişanımda kullandım herkez çok beğendi tam dans müziği girişi fln harika dinle bak:28::28:

hayırlı uğurlu olsun -çok mutluluklar şimdiden - niye türkçe ki? tercih tabi. bence, fikrini değiştirirsen "close your eyes give your hands" - türkçe "seninle herşeye varım ben - kayahan"

twşwkkür ederim .niye türkçe çünkü herkes anlamıyor insanların anlamadığı birşeyi dinlemeside biraz tuhaf oluyor.:61:

arkadaşlar çok teşekkür ederim hakkaen çok güzel fikirler verdiniz.yoksa benim aklıma hiçbirşey gelmiyordu:34:dondum resmen :1:hiçbirşey bulamıyorum:1:

canım bende 3 sene önce çok düşünmüştüm ve eşim çok anlamlı olmalı dediği için zekai tunca üşüdüm diyorsan güneş olurum adlı şarkıyı şeçmişti eminim biliyorsundur türk sanat müziği çok anlamlı olduğu için hala hoşuma gidiyor ve dans edilebiliyor çok mutluluklar inşallah çok mutlu olursunuz ne olursa olsun o gün hiçbirşeye takılma çok harika bir gün dolu dolu yaşamanı dilerim..

çok teşekkür ederim.amin inşallah :61:şimdiden heyecan basıyor,salonda ne yapacağımı bilemiyorum artık:34:bide ençom zoruma giden ve en çok düşündüğüm evden çıkarken ailemden ayrılırken ne yapıcam :2:

Bende Rafet'ten Sürgün düşünüyorum ama dans edilebilir mi hiç bilmiyorum.Buradan birkaç kişi dans müziği olarak kullandığını söylemişti sanki.Az kaldı düğüne,artık benimde bir karar vermem lazım.Konun banada yardımcı olabilir herhalde :))

benim de düğün giriş müziğimizdi..ben seçmiştim.....:)

Ben bal arısı gibiydim senden önce

Bak pervanelere döndüm seni görünce

Yana yana kül olsam her an

Yinede senden ayrılamam

Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam

Yana yana kül olsam her an
Yinede senden ayrılamam

Bin yıl yaşasam yine sana doyamam

Sana gönlümü verdim ey nazlı güzel

Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver

Hayat seni sevince güzel

Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel

Bana ellerini ver

Hayat seni sevince güzel

Sana gönlümü verdim nazlı güzel

Sana gönlümü verdim ey nazlı güzel

Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver

Hayat seni sevince güzel

Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel

Bana ellerini ver

Hayat seni sevince güzel

Sana gönlümü verdim nazlı güzel

uzağa evlenmiyorsan ailenden ayrılmayı düşünme ben çok uzağa evlendim hep ağladım düğünde o yüzden seni uyarmak istedim bir kere gelin oluyorsun birde benim şaçımı falan güzel yapamadılar iyice moralim bozuldu kuaför provanı yap beğenmediysen bozdur tekrar yaptır sonra benim gibi hala pişman olursun ben istanbuldan trabzona geldim kuaför bilmediğim bir kuafördü makyaj falan istediğim gibi olmadı resimlerde hep ağlıyorum yani ogün çok önemli bunu unutma sabah kalkınca mutlu ol panik yapma eğlenmeye bak..

Bende Rafet'ten Sürgün düşünüyorum ama dans edilebilir mi hiç bilmiyorum.Buradan birkaç kişi dans müziği olarak kullandığını söylemişti sanki.Az kaldı düğüne,artık benimde bir karar vermem lazım.Konun banada yardımcı olabilir herhalde :))

:)) evet olur tabi

uzağa evlenmiyorsan ailenden ayrılmayı düşünme ben çok uzağa evlendim hep ağladım düğünde o yüzden seni uyarmak istedim bir kere gelin oluyorsun birde benim şaçımı falan güzel yapamadılar iyice moralim bozuldu kuaför provanı yap beğenmediysen bozdur tekrar yaptır sonra benim gibi hala pişman olursun ben istanbuldan trabzona geldim kuaför bilmediğim bir kuafördü makyaj falan istediğim gibi olmadı resimlerde hep ağlıyorum yani ogün çok önemli bunu unutma sabah kalkınca mutlu ol panik yapma eğlenmeye bak..

yok uzak değilim aynı yerdeyiz.ALLAH ım bir hayırlısıyla atlatsam artık.sıkıntı bassmaya başladı :))

Back