Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünleri sevmiyorum.. Herkes cıvık cıvık birbiriyle oynuyor, dans ediyor...
Bayanlar zaten kına da eğleniyor.. Erkeklerde aynı şekilde kendi arasında eğlence yapıyorlar..
Düğünler para verip milleti eğlendirmekten başka birşey değil, kesinlikle nikah en güzeli![]()
düğün olmazsa evlenmem demem ama imkanlar elveriosa düğün yapılmasından yanayım :)) ki öle yaptım :) nikahım düğünümde oldu![]()
Kesinllikle sana katılyıorum millet nikahta dolaşıp nasılsa görüyorlar evlendiğimi kına gecesinde zaten akrılar atıyor göbekk eee Niye masrafa girim yaparım nikahımı Ohh çatır çatır gecesinde maldivler
İmkanım var ama Yapmıycam düğün aman ya kımseyi eylendiremem isteyen gelsin kıanda atsın göbek![]()
önemli olan senin ne istediğin tabiki cnm :) bn 5 yıllk ilişki snrasında evlendim bnm eşimde nikah istıodu ben 5 yıl 5 dklık imza ve alkış için beklemedim düğün olcak dedimçok gzl yemekli içkili açıkalanda yaz düğünü yaptık boğaz manzaralı ve hiç pişman değilim o atmosfer için milyarları tekrar tekrar vermeye razıyım :)) bambaşka bişi o yaa nikah bana çok basit gelio bz düğünden snrada klube gttik eğlenmeye baya doydum yani
ama hala isterm bda düğün
![]()
Bende tahmını evlenme gunumde 6senelik ilşkim olcak şuan 3 yıllığızYa benim ailem düğün diye kendini yırtıyor ama bene çok gereksiz kına süper olur nikahtan sonra giyiler en güzel elbiseler Dımtıs dımtıs eylenceyeeee topluca arkadaşalrla
![]()
Düğünlerden gerçekten hoşlanmam, hatta bana işkence gibi gelir.
Ama birgün evlenirsem tabiki düğün isterim.
Hayatımızda bir kere olacak bir şey ise, tüm aile-akraba-sevenlerimizle bunun şerefine verilen bir yemek yemeği, birkaç saat eğlenmeyi hak olarak görürüm kendimde herhalde:)
Bir kere düğün yapmak geline ve ailesine yapılan bir jesttir , ona en güzel şekilde hoşgeldin demektir.
Kız almanın verdiği hem sorumluluk hem de mutlulukla bunu ilan etmektir.
İster 50 kişi olsun ister 500 kişi ama yeter ki anlı şanlı bir düğün olsun, gelin ve kız ailesinin gözleri ardında kalmasın.
ya immkanım var annemlerinde nişanlımında her konuda çok rahtım lakin istemiyrum nedense.. :26:Zaten parası olan düğününü de yapıyor,balayına da gidiyor.Düğünü olmayan kızların içinde uhde kalıyor sanırım,gördüklerim öyleydi en azından.ee,imkan yoksa bunun için kendini paralamaya değmez.Herkesin maddi durumu farklı. :/
Ben severim düğüne gitmeyi ama Benim içimde öyle bir istek yokdüğünleri sevmem düğünlere gitmeyide sevmem ama kendi düğünümü elbette isterim nasip olursa![]()
Tabiki de düğün.....