Anket Düğün' mü Nikah'mı ?

Düğün mü Nikah mı ?

• Ankete Katılan
    48

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Kızlar aaaa ben düğün olmassa evlenmem diyenlerdenmisiniz.. Yokssaaaaaaaaaa

Nikah daha cazip geliyor diyenlerdenmisiniz ?:ssz::ssz::ssz::ssz:

hadi bakalım:10::10:

Düğünleri sevmiyorum.. Herkes cıvık cıvık birbiriyle oynuyor, dans ediyor...

Bayanlar zaten kına da eğleniyor.. Erkeklerde aynı şekilde kendi arasında eğlence yapıyorlar..

Düğünler para verip milleti eğlendirmekten başka birşey değil, kesinlikle nikah en güzeli :16:

düğün olmazsa evlenmem demem ama imkanlar elveriosa düğün yapılmasından yanayım :)) ki öle yaptım :) nikahım düğünümde oldu :16:

Düğünleri sevmiyorum.. Herkes cıvık cıvık birbiriyle oynuyor, dans ediyor...

Bayanlar zaten kına da eğleniyor.. Erkeklerde aynı şekilde kendi arasında eğlence yapıyorlar..

Düğünler para verip milleti eğlendirmekten başka birşey değil, kesinlikle nikah en güzeli :16:

Kesinllikle sana katılyıorum millet nikahta dolaşıp nasılsa görüyorlar evlendiğimi kına gecesinde zaten akrılar atıyor göbekk eee Niye masrafa girim yaparım nikahımı Ohh çatır çatır gecesinde maldivler :52:
düğün olmazsa evlenmem demem ama imkanlar elveriosa düğün yapılmasından yanayım :)) ki öle yaptım :) nikahım düğünümde oldu :16:

İmkanım var ama Yapmıycam düğün aman ya kımseyi eylendiremem isteyen gelsin kıanda atsın göbek :9:

Kesinllikle sana katılyıorum millet nikahta dolaşıp nasılsa görüyorlar evlendiğimi kına gecesinde zaten akrılar atıyor göbekk eee Niye masrafa girim yaparım nikahımı Ohh çatır çatır gecesinde maldivler :52:

İmkanım var ama Yapmıycam düğün aman ya kımseyi eylendiremem isteyen gelsin kıanda atsın göbek :9:

önemli olan senin ne istediğin tabiki cnm :) bn 5 yıllk ilişki snrasında evlendim bnm eşimde nikah istıodu ben 5 yıl 5 dklık imza ve alkış için beklemedim düğün olcak dedim :47: çok gzl yemekli içkili açıkalanda yaz düğünü yaptık boğaz manzaralı ve hiç pişman değilim o atmosfer için milyarları tekrar tekrar vermeye razıyım :)) bambaşka bişi o yaa nikah bana çok basit gelio bz düğünden snrada klube gttik eğlenmeye baya doydum yani:1: ama hala isterm bda düğün:1::1::1:

önemli olan senin ne istediğin tabiki cnm :) bn 5 yıllk ilişki snrasında evlendim bnm eşimde nikah istıodu ben 5 yıl 5 dklık imza ve alkış için beklemedim düğün olcak dedim :47: çok gzl yemekli içkili açıkalanda yaz düğünü yaptık boğaz manzaralı ve hiç pişman değilim o atmosfer için milyarları tekrar tekrar vermeye razıyım :)) bambaşka bişi o yaa nikah bana çok basit gelio bz düğünden snrada klube gttik eğlenmeye baya doydum yani:1: ama hala isterm bda düğün:1::1::1:

Bende tahmını evlenme gunumde 6senelik ilşkim olcak şuan 3 yıllığız :6: Ya benim ailem düğün diye kendini yırtıyor ama bene çok gereksiz kına süper olur nikahtan sonra giyiler en güzel elbiseler Dımtıs dımtıs eylenceyeeee topluca arkadaşalrla :52::52:

Bende tahmını evlenme gunumde 6senelik ilşkim olcak şuan 3 yıllığız :6: Ya benim ailem düğün diye kendini yırtıyor ama bene çok gereksiz kına süper olur nikahtan sonra giyiler en güzel elbiseler Dımtıs dımtıs eylenceyeeee topluca arkadaşalrla :52::52:

senin içine hangisi sniyosa öyle yap bnce :))
ben gelinlikle gttim kulübe :) bde bnm gelinliğimn altı komple tüydü gelen geçen tüylermden koparıo ahaha:)) tepemzde şampanya patlattılar masaya çıkardılar ayy neler neler ama muhteşemdi:)

Canım Ben Düğünden Yanayımm ❤ Bence Düğün Olması Gereken Bişey diye Düşünüyorum. Tamam Kınada Önemli bişey. Ama Düğün Bambaşka. Çünkü Hayatında Sadece Bir kez Evleniyosunn. Ve Sadece 1 gün Gelin Olabiliyosunn. O Mutluluğu O heyecanı Tatmanı İsterim Tatlım. Ama Tabi ki Bu Benim Düşüncem . Fikrimi Belirtmek İstedimm ❤ Sen Kendini Nasıl görmek İstiyosan. Hangisinde Daha Mutlu Olacaksan Bencee Onu Seç. Çünkü Unutmaa Prenses Sensinn !! Ve Sen Ne dersen O olurr ❤❤:16::16::16::16::38::38::38::38::nazar::nazar::nazar:

Düğünlerden gerçekten hoşlanmam, hatta bana işkence gibi gelir.
Ama birgün evlenirsem tabiki düğün isterim.
Hayatımızda bir kere olacak bir şey ise, tüm aile-akraba-sevenlerimizle bunun şerefine verilen bir yemek yemeği, birkaç saat eğlenmeyi hak olarak görürüm kendimde herhalde:)
Bir kere düğün yapmak geline ve ailesine yapılan bir jesttir , ona en güzel şekilde hoşgeldin demektir.
Kız almanın verdiği hem sorumluluk hem de mutlulukla bunu ilan etmektir.
İster 50 kişi olsun ister 500 kişi ama yeter ki anlı şanlı bir düğün olsun, gelin ve kız ailesinin gözleri ardında kalmasın.

Düğünlerden gerçekten hoşlanmam, hatta bana işkence gibi gelir.
Ama birgün evlenirsem tabiki düğün isterim.
Hayatımızda bir kere olacak bir şey ise, tüm aile-akraba-sevenlerimizle bunun şerefine verilen bir yemek yemeği, birkaç saat eğlenmeyi hak olarak görürüm kendimde herhalde:)
Bir kere düğün yapmak geline ve ailesine yapılan bir jesttir , ona en güzel şekilde hoşgeldin demektir.
Kız almanın verdiği hem sorumluluk hem de mutlulukla bunu ilan etmektir.
İster 50 kişi olsun ister 500 kişi ama yeter ki anlı şanlı bir düğün olsun, gelin ve kız ailesinin gözleri ardında kalmasın.

Ee ozman maksat buysa bende şöyle birşey hemn geçti aklımdan : Bende nikah yaparım şık bir salon restorant otel nerde olursa yemkli azcık müzkli 1-2 saat eylence sonra herkez geçlerle eylenceye.. Düğün saçma benim için davul zurnaa ayy allhım daysıı dadısı iş arkadşları ee gelsinel ozman eylenek 1-2 saat :9: Zaten evden çıkaerken davul zurna şakşak o çok güzel hak edilir.. ki bunce sene bekledikten sonra bende isterim belki ama şuanlık fikrim.:

kına gecesi hop hop :52:

Nikah :123:

Sonra seçtiğiniz biryerde 1-2 saaat eylence .. Öyle kapıda salonda istemyiorum ya daha modern şık olsun ama düğün gibide ama düğün değil işte :60:

düğünleri sevmem düğünlere gitmeyide sevmem ama kendi düğünümü elbette isterim nasip olursa :16:

Zaten parası olan düğününü de yapıyor,balayına da gidiyor.Düğünü olmayan kızların içinde uhde kalıyor sanırım,gördüklerim öyleydi en azından.ee,imkan yoksa bunun için kendini paralamaya değmez.Herkesin maddi durumu farklı. :/

Son düzenleme:
Zaten parası olan düğününü de yapıyor,balayına da gidiyor.Düğünü olmayan kızların içinde uhde kalıyor sanırım,gördüklerim öyleydi en azından.ee,imkan yoksa bunun için kendini paralamaya değmez.Herkesin maddi durumu farklı. :/
ya immkanım var annemlerinde nişanlımında her konuda çok rahtım lakin istemiyrum nedense.. :26:
düğünleri sevmem düğünlere gitmeyide sevmem ama kendi düğünümü elbette isterim nasip olursa :16:
Ben severim düğüne gitmeyi ama Benim içimde öyle bir istek yok :24::24: bilmiyorum yeaa
Tabiki de düğün.....
:72::72::72:

Ben de ayyynnnennnnn senin gibi düşünüyorum. Gerçi ufukta düğün nikah falan yok ama imkanım olduğu halde, hatta annem
düğün için ölüp bittiği halde(:1:) ilerde sade bir nikah düşünüyorum. Kına için salon tutulur, yiyip içip göbek atıp eğlenilir bir
güzel,, düğünde ne yapmak isteniyorsa kınada da yapılabilir. Düğün yerine de şık bir restoranda bir nikah yapılır, sadece en
yakın en samimi tanıdıklar çağrılır (babamın kuzeninin damadının üvey evladı gelmese de olur:52: bişey kaybetmem) ya da
nikahtan sonra çıkıp eğlenmeye bir mekana geçilir. Elde kalan parayla da süpper bir balayı oteli seçilir :1:

Düğün tabii ki de ama öyle salon düğünü değil, kır düğünü istiyorum ben :114:

Bende düğün isterim ama benim düğünüm farklı olmalı.. Böyle herkes kalkıp oynamasın kendini gösterme çabalarına girmesin.. Aşkımla ben dans edeyim üstüne bide Ankara havalarına oynayalım o kadar sonrası hafif tonda bi müzikle geçsin.. Hatta bi ara bizde beraber şarkı söyleyebiliriz.. Kuzenim düğününde öyle yaptı onunki oyunluydu herkes oynadı ama sonuna doğru eşiyle şarkı söylediler hoş bişey.. Bakalım zamanla fikrimiz değişir mi bilemiyorum.. Çok var daha ..

Nikah tercih ettim ve cok memnunum düğünler bana cok geçmişten kalma gelıyor
Bide kımseyı tanımam etmem annemle babamın akrabaları gelcek dıye uğrasamazdım samımıyetten hoslanmam
Çok oynayasın varsa samıyet severım herkesıde tanır gorusurum dıyosan yap ama

Back