Düğün mekânını seçerken dikkat !!!!

sedali20042006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
342
34
Selam kızlar,

Ben de bir çoğunuz gibi düğünümü gerçekleştireceğim bir mekân arıyorum. Nihayet buldum sayılır, yarın inşallah kesin tutacağız.
Eminim herkes bu dönemde iyi ve kötü tecrübeler edindi veya edinmeye devam ediyor.
Burda herkes tecrübelerini ve dikkat edilmesi gereken noktaları yazarsa, başka gelin adaylarına, düğün mekânı arayanlara biraz yardımcı olmuş oluruz.
Nişanlımın da, benim de görüştüğüm bir çok mekân oldu. Tabii ki her yerde hep bir pürüz çıkabiliyor. Nişanlımın görüştüğü daha gıcır gıcır yepyeni bir düğün salonu vardı. Müzik, fotoğrafçı, süsleme, isteğe göre uygun fiyata yemek, vesaire belirli, bir fiyata sunuluyordu. Gayet uygundu fiyat. Yani bize bir tek kuaföre gidip saç yaptırmak kalıyordu.
Sonra nişanlım ince detaylarını sordu, çalıştıkları firmalara görüştü, orda düğüne katılmış yada düğününü yapmış arkadaşları ile konuştu. Yemekte söyledikleri yemek olması gereken yemek değil, yani başka isim altında basit bir tavuk budu sunuluyor. Ama söyledikleri iç pilavı, daha zengin bir menü. Meşrubata gelince, Meşrubata deyip geçmeyin. Nişanlımın arkadaşı hayatındaki en berbat kolayı orda içtiğini söylemiş. Çünkü düğün salonu gerçek Cola yada Pepsi yerine çoooookkkkkk ucuz ve tadı kötü bir çakma sunuyormuş. Pasta da ayrı bir felaket, bedava verseler yenmez. Çerkez bile kötüymüş. Müzik grubu 4kişilik, aralarında 1i asolist. Bu asolist aynı anda aynı binada (!) olan düğünleri (toplam 3 salon) 1er saat geziyormuş. Orkestra kalıyordur umarım... Etrafımızda herkes orayı tutacağımız vakit herşeyi çççççççoooooooookkkk ama çoooooookkkk iyi konuşmamızı söyledi, yoksa en güzel gününüz kâbusa dönüşür.
Başta yerlerde de farklı eksikler oldu. Bazı otelde fiyatın içinde süsleme gibi ince ayrıntılar yok. Bazı otellerin sundukları salonda ses sistemleri de yok. Yani benim şuana kadar yaşadıklarım bu.
Herkese kolay gelsin :KK16:

Son düzenleme:
baştan herşeyi konuşmak gerekiyor ilk konuşmada herşey çok güel sorunsuz anlatılıyor. düğün sırasındaki video çekimi genelde 90dk ama söylenmiyor düğünün ortasında devam etmek istiyosanız şu kadar par deyip sizi mecbur bırakabiliyorlar.birde genelde düğün saonları sayı olarak söyleneden çok daha az oluyor örn. 1000kişilik salon maksimum750 alıyor bunuda garson bir arkadaşım anlatmıştı.zor bir süreç herkesin gönlünden geçen yer olması dileğiyle:KK3:

X