dügün mekanimiz. düğüne davetlisiniz....

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inş... bu salonu yemekli tutmadık biz yemekli olunca fiyat uçuyodu salon parasını da biz vereceğimiz için istemedik meşrubat çerez pasta konsepti gelin çıkışı konfetili vs slayt salonun palyaçosu var çocukları eğlendirmek için bunlar dahil 7.500 tuttu aklıma gelmeyen bi kaç şey de var

sagol canim ya bende istiyorum boyle bir salonda, bizim memlekette var ama nisanlimin kaldigi yerde yok aramizda 16 saat napicaz bilmiyorum.

Peki merak ettim turkiyede yemek verilmiyor mu her zaman dugunlerde veya nerde veriliyor. Ben salonda yemek verilsin istiyorum soyle guzel sofra kurulsun her masaya istiyorum.Yani mesela salon yemek, mesrubat pasta hepsi icinde 20 milyari gecer mi acaba ?

Koylerde bahcede yapiliyor biliyorumda ya sehirde kalanlar nasil hallediyor ? Bizim oralarda koyde gunduz normal yemek veriliyor butun gun aksamda ilcede salonda pasta ve mesrubat.

rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah

canım yemeği istiyosan tutacağın yerde belirtir ona göre anlaşırsın fiyatta ona göre değişir yemekli yerlere bakarsın sende bizim tuttuğumuz mekanda yemek vardı ama biz istemedik

çok teşekkür ederim ayrıca iyi dileklerin için hep beraber inşallah

Son düzenleme:

Ya ne biliyim ben yemeksiz bir dugun dusunemiyorum. oyle 18-24 saat arasi olursa bir dugun yani aslinda aksam yemeginede davet ediyormussun gibi oluyor. Hep beraber saat aksam 8 civari yemek yenilir ne kadar guzel. Aksam herkeze yemeginize yiyip gelin diyemem ben ayip olur. Birde bizim tanidiklar akrabalar hep uzaktan gelicek salonda mutlaka yemek verilmesi lazim yani.

mekan çok güzel canım..mutluluklar dilerim..ben de malatyadayım..bizde kına için açık bi mekan tuttuk,çok hoş orası da..

sedosbilal, hayırlı uğurlu olsun canıımmm
ben sultan sarayında 2 düğün izledim.. ikiside çok güzeldi yalnız birinde sanatçı biraz kötüydü..
madem davet ettin geliyim miii beeen ?

düğünümüzü yaptık şükürler olsun rabbimeee yarında balayı var inşallah kızlar darısı isteyenlerin başına

düğünümüzü yaptık şükürler olsun rabbimeee yarında balayı var inşallah kızlar darısı isteyenlerin başına

Tebrikler, hayırlı olsun. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Ve amiiin :)

tebrik ederim canım...

huzurunuz,aşkınız ve saygınız sonsuz olsun inşallah...

darısı benim ve tüm hatunlara olsuuuunnnn.....

düğünümüz ağız tadı can sağlığıyla sorunsuz ve harika geçtiiiiiiiiiiiiii darısı sıradaki arkadaşlara inşallah
mutluyuz şükürler olsun rabbim herkese de versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…