- Konu Sahibi sedosbilal
-
alla omur boyu mutlu etsin. cok guzel gercekten. Dugun salonu sadece 7500 ytl tututuldu degil mi Peki salonda verilen yemek nasil oluyor salonun standart yemegi var mi mesela veya o ne kadar tutuyor ? pastasi limonatasi dahil boyle bir salon ne kadar tutar toplam kizlar ? Hic bir fikrim yok bana yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten. Hic turkiyede salonda bir dugune gitmedim :)
sagol canim ya bende istiyorum boyle bir salonda, bizim memlekette var ama nisanlimin kaldigi yerde yok aramizda 16 saat napicaz bilmiyorum.
Peki merak ettim turkiyede yemek verilmiyor mu her zaman dugunlerde veya nerde veriliyor. Ben salonda yemek verilsin istiyorum soyle guzel sofra kurulsun her masaya istiyorum.Yani mesela salon yemek, mesrubat pasta hepsi icinde 20 milyari gecer mi acaba ?
Koylerde bahcede yapiliyor biliyorumda ya sehirde kalanlar nasil hallediyor ? Bizim oralarda koyde gunduz normal yemek veriliyor butun gun aksamda ilcede salonda pasta ve mesrubat.
rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah
canım yemeği istiyosan tutacağın yerde belirtir ona göre anlaşırsın fiyatta ona göre değişir yemekli yerlere bakarsın sende bizim tuttuğumuz mekanda yemek vardı ama biz istemedik
çok teşekkür ederim ayrıca iyi dileklerin için hep beraber inşallah
Ayy çok hoş ya bayıldım :))
mekan çok güzel canım..mutluluklar dilerim..ben de malatyadayım..bizde kına için açık bi mekan tuttuk,çok hoş orası da..
düğünümüzü yaptık şükürler olsun rabbimeee yarında balayı var inşallah kızlar darısı isteyenlerin başına
düğünümüzü yaptık şükürler olsun rabbimeee yarında balayı var inşallah kızlar darısı isteyenlerin başına
tebrik ederim canım...
huzurunuz,aşkınız ve saygınız sonsuz olsun inşallah...
darısı benim ve tüm hatunlara olsuuuunnnn.....
Tebrikler, hayırlı olsun. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Ve amiiin :)
Allah ayırmasın.Bir ömür ilk günkü huzurunuzla kalırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?