- Konu Sahibi sedosbilal
-
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da genişwowwww cok guzel damm gelıorum dugune:d bıtlerımı dokmeye tarıh alım
bbende baktım gelin masası yok meğer alttaki mesj daymış :90: ama gelin masası mükemmelçok beğendim canm salonunda büyük geniş ferah ferah mutluluklar diliyorum
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da geniş
:d heheh vallaha oynayasım var zaten bı dugun falan olsada doktursem dıye beklıorumdamm 11 temmuzda ordayım orası neresı
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da geniş
:d heheh vallaha oynayasım var zaten bı dugun falan olsada doktursem dıye beklıorumdamm 11 temmuzda ordayım orası neresı
söylerim ama minik bitliyi de gitirecen yoksa almam seni salonaçok tatlı ya resimlerini görmüştüm maşallah allah bağışlasın
çok güzel hemşerim. hep mutlu olursun inşallah...
sedosuuuummmmmmm cokkkkkkkkk begendimmmm ferahhh, nezihhhh tam senlik bi yer yinee cok sıkk :)))
ilk gördüm tüylerim diken diken olduuuu rabbim mutlulugunuzuuuu bozmasınn nazarlardann saklasınnnnnn
cokkkkk begendimmm vallahi
gelin masasıdaaa cok gösterişliiiiiiiiymiş vayyyy bayıldımmm!!!!
şahane yavrucum burayı ne kadar tuttunuz.
söylerim ama minik bitliyi de gitirecen yoksa almam seni salonaçok tatlı ya resimlerini görmüştüm maşallah allah bağışlasın
hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der
hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der
hımm çok güzelmişşşşşşşşşAllah mesut etsin mutluluğunuzun daim olması dileğiyle:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?