dügün mekanimiz. düğüne davetlisiniz....

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
Son düzenleme:
wowwww cok guzel damm gelıorum dugune:d bıtlerımı dokmeye tarıh alım
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da geniş

bbende baktım gelin masası yok meğer alttaki mesj daymış :90: ama gelin masası mükemmel çok beğendim canm salonunda büyük geniş ferah ferah mutluluklar diliyorum

allah razı olsun canım masa sanal turda yoktu ondan ekledim bi daha

sedosuuuummmmmmm cokkkkkkkkk begendimmmm ferahhh, nezihhhh tam senlik bi yer yinee cok sıkk :)))

ilk gördüm tüylerim diken diken olduuuu rabbim mutlulugunuzuuuu bozmasınn nazarlardann saklasınnnnnn
cokkkkk begendimmm vallahi

gelin masasıdaaa cok gösterişliiiiiiiiymiş vayyyy bayıldımmm!!!!

Son düzenleme:

sağol bacımmmmmmm beğenmene sevindim ben buraya okulla yıl sonu yemeğine gitmiştim staj yaptığım okulun müdürünün davetlisiydik o zaman bilale çooook beğendiğimi söylemiştim o da annesi gile ilk buraya bakmalarını ayarlamalarını söylemiş veeeeeeee çok şükür burası oldu gelin çıkışı çok güzel ecemönce slayt başlıyo biterken kırmızı halının 2 tarafına meşaleler çiçekler diziliyo konfetiler hazırlanıyo veeeeee çaydaçıra eşliğinde sedoş bilal geliyoooo
duygulandım bak düşününce

Son düzenleme:
hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der [/QUOTE]

vay zilliiii beni çekemeyen anten taksın söyle o cadıya hıh benimki daha güzel işte
yeğenimde gelinlik giyecek yarışırlar artık
söyleyeyim o zaman cadıyı getiriyosan GAKGOŞLAR DİYARI ELAZIĞ canım buyur gel

hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der

vay zilliiii beni çekemeyen anten taksın söyle o cadıya hıh benimki daha güzel işte
yeğenimde gelinlik giyecek yarışırlar artık
söyleyeyim o zaman cadıyı getiriyosan GAKGOŞLAR DİYARI ELAZIĞ canım buyur gel[/QUOTE]

abovvvvvv taaaa oraya kım gelır kız enısteye suyle ıstanbuldada yapsın dugunu

abovvvvvv taaaa oraya kım gelır kız enısteye suyle ıstanbuldada yapsın dugunu[/QUOTE]

yok yok gel sen memnun kalırsın düğünümüzden güzel olur bizim buraların düğünü sen enişteyi al da gel kop gel kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…