• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügün mekanimiz. düğüne davetlisiniz....

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
şöyle girişten içieriye buyrun lütfen
hoşgeldinizzzz...:42::42::42:
$0000000000000000000000000001111111aaaaasultansarayi2_3[1].jpg

şimdi de sanal tura buyrun topkapı salonuna alalım sizi düğünümüz o salonda olacak çünkü:42::42::42:
Turistik360.com - Sultan Sarayi
yorumları sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm:52::52::52:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/432192-iste-gelinligim.html#post18423611

Son düzenleme:
wowwww cok guzel damm gelıorum dugune:d bıtlerımı dokmeye tarıh alım :D
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da geniş

bbende baktım gelin masası yok meğer alttaki mesj daymış :90: ama gelin masası mükemmel :52::16: çok beğendim canm salonunda büyük geniş ferah ferah :21::64: mutluluklar diliyorum :16:

allah razı olsun canım masa sanal turda yoktu ondan ekledim bi daha :1:

sedosuuuummmmmmm cokkkkkkkkk begendimmmm ferahhh, nezihhhh tam senlik bi yer yinee cok sıkk :)))

ilk gördüm tüylerim diken diken olduuuu rabbim mutlulugunuzuuuu bozmasınn nazarlardann saklasınnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cokkkkk begendimmm vallahi

gelin masasıdaaa cok gösterişliiiiiiiiymiş vayyyy bayıldımmm!!!! :nazar::nazar:

Son düzenleme:
11 temmuz canım buyur gel beklerim teşekkür ederim yotrum için sevindim beğenmene bitleri orda bolca dökersin alan da geniş

:d heheh vallaha oynayasım var zaten bı dugun falan olsada doktursem dıye beklıorum :D damm 11 temmuzda ordayım orası neresı:D

söylerim ama minik bitliyi de gitirecen yoksa almam seni salona :19:çok tatlı ya resimlerini görmüştüm maşallah allah bağışlasın:nazar:

sedosuuuummmmmmm cokkkkkkkkk begendimmmm ferahhh, nezihhhh tam senlik bi yer yinee cok sıkk :)))

ilk gördüm tüylerim diken diken olduuuu rabbim mutlulugunuzuuuu bozmasınn nazarlardann saklasınnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cokkkkk begendimmm vallahi

gelin masasıdaaa cok gösterişliiiiiiiiymiş vayyyy bayıldımmm!!!! :nazar::nazar:

sağol bacımmmmmmm beğenmene sevindim ben buraya okulla yıl sonu yemeğine gitmiştim staj yaptığım okulun müdürünün davetlisiydik o zaman bilale çooook beğendiğimi söylemiştim o da annesi gile ilk buraya bakmalarını ayarlamalarını söylemiş veeeeeeee çok şükür burası oldu gelin çıkışı çok güzel ecemönce slayt başlıyo biterken kırmızı halının 2 tarafına meşaleler çiçekler diziliyo konfetiler hazırlanıyo veeeeee çaydaçıra eşliğinde sedoş bilal geliyoooo:42:
duygulandım bak düşününce:43:

Son düzenleme:
:D hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım :D anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der :1::1::1:[/QUOTE]

vay zilliiii beni çekemeyen anten taksın söyle o cadıya hıh benimki daha güzel işte:19:
yeğenimde gelinlik giyecek yarışırlar artık:1:
söyleyeyim o zaman cadıyı getiriyosan GAKGOŞLAR DİYARI ELAZIĞ canım buyur gel

:D hehe onsuz olurmu hıc dugun ama o senı elestırı soylım :D anne haaa bak onun gelınlıgıne hıc gusel degıl benım dugun elbısem daha guzel der :1::1::1:

vay zilliiii beni çekemeyen anten taksın söyle o cadıya hıh benimki daha güzel işte:19:
yeğenimde gelinlik giyecek yarışırlar artık:1:
söyleyeyim o zaman cadıyı getiriyosan GAKGOŞLAR DİYARI ELAZIĞ canım buyur gel[/QUOTE]

abovvvvvv :D taaaa oraya kım gelır kız:D enısteye suyle ıstanbuldada yapsın dugunu

abovvvvvv :D taaaa oraya kım gelır kız:D enısteye suyle ıstanbuldada yapsın dugunu[/QUOTE]

yok yok gel sen memnun kalırsın düğünümüzden güzel olur bizim buraların düğünü sen enişteyi al da gel kop gel kızzz:52:

Back