Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de erkek arkadaşım trabzonlu ve bende senin gibi daha önce hiç gitmedim. Bizim de büyük ihtimal düğünümüz trabzon da olur. Tuttuğunuz yerin resimleri de çok güzel gözüküyor cnm. Tebrik ederim şimdiden. Düğün ne zaman?
cephanelik güzel bi yer yaa:) yani düğüne katılmadım ama sık sık kahvaltıya giderim mekanını gördüm düğün için güzel bence, trabzonda ne yazıkki çok güzel yerler yok
en azından açık alan :) bende düğün için hiç gitmedim ama orda kahvaltıda oluyor sık sık gidiyoruz. giydirme süsleme de güzelse güzel olacaktır. Trabzonlu olMAyan biri olarak söylüyorum...
cephanelik çok güzel yer sadece ulaşımı çok rahat değil ben nişanlımla kahvaltıya filan gittik bi kaç kere kır düğünü için ideal bize gelin geliyorsun demek ki bi ömür boyu mutluluklar dilerim canım