• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün mekanım : Trabzon Cephanelik bilen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Waes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
659
21
68
kızlar

Son düzenleme:
Benim de erkek arkadaşım trabzonlu ve bende senin gibi daha önce hiç gitmedim. Bizim de büyük ihtimal düğünümüz trabzon da olur. Tuttuğunuz yerin resimleri de çok güzel gözüküyor cnm. Tebrik ederim şimdiden. Düğün ne zaman?

canımm teşekkür ederim düğünümüz 13 temmuz da sizin ?

benim de erkek arkadaşım trabzonlu kızlar, trabzona gitmişliğim var ama cephaneliği görmedim

düğün mekanı araştırması yaparken ktü sahil tesislerine baktınız mı? ben oraya hayran kaldım :16:

cephanelik güzel bi yer yaa:) yani düğüne katılmadım ama sık sık kahvaltıya giderim mekanını gördüm düğün için güzel bence, trabzonda ne yazıkki çok güzel yerler yok

en azından açık alan :) bende düğün için hiç gitmedim ama orda kahvaltıda oluyor sık sık gidiyoruz. giydirme süsleme de güzelse güzel olacaktır. Trabzonlu olMAyan biri olarak söylüyorum...

cephanelik çok güzel yer sadece ulaşımı çok rahat değil ben nişanlımla kahvaltıya filan gittik bi kaç kere kır düğünü için ideal :D bize gelin geliyorsun demek ki bi ömür boyu mutluluklar dilerim canım

Back