Dugun kiyafeti sorunu

Benim çok yakin bir akrabamin düğünü var. İki gun sonra .ben ,kot pantolon ile t-shirt giyeceğim.
burda bir konuda gordum , dugunede kotla gidilmez demis. Bana mantikli geldi bır de birinci dereceden akraba olunca.
Ama elbise giyinmek istemiyorun , lakin bizim dugunlerde 2. 3. Dereceden akrabalar bile elbise giyer ,kuaföre fln gider. Ama bana göre degil bunlar evlensem bile düğün yapmam sirf gelinlik giymemek için yani o derece gerçi evlilik bile bana cok yabancı geliyor.neyse cok uzattım . Buarada direkt konuşurlar dugundekiler giydigine bak fln diye :KK43:
napsam bilemedim , ne yapmaliyim sizce?
Sen evlenmek istemeyebilirsin, gelinlik sevmeyebilirsin vs. Birinin düğününe gitmen seni bunları yapmaya mecbur etmez. Bu bir kültür.. İş kıyafeti vardır, tatil kıyafeti vardır, düğün kıyafeti vardır. Sadece senden beklenen yerine göre giyinmen. Evet, ayıp oluyor yakın birinin düğününe kotla gitmek. Spor, zarif, abiye olmayan, düz siyah bir elbise de giyebilirsin babetle, içinden geliyorsa abartıp abiye de. Elbise mi sevmiyorsun, o zaman bir kumaş pantolon, şifon bluz giyersin. Burdaki amaç yerine göre giyinmek, karşındaki insana değer verip özen göstererek o ortama gitmek. Bu bir iş yemeği, sevgiline eşlik etmek, biriyle tanışmak ya da tatile gitmek de olabilir. Tatile çıksan gündüz vakti plaja nasıl uzun kotla gitmeyeceksen düğün de öyle bence.. Her kıyafetin yeri var.

düğünlerden hiç hoşlanmam hatta nefret ederim
kuzenimin dününe kot mont kot pantolon gitmiştim senin yaşlarındaydım
şimdiye kadar hiç abiye elbise giymedim
evlendim kabarık gelinlikler hala kabusum haa bu arada siyah kotla evlendim

ben komsumun dugunune bıle nasıl hazırlanıyorum :)
hıc bır duguen kot pantolon tshırt gıymem.
hatta normaldede boyle gıyınmem

Benim çok yakin bir akrabamin düğünü var. İki gun sonra .ben ,kot pantolon ile t-shirt giyeceğim.
burda bir konuda gordum , dugunede kotla gidilmez demis. Bana mantikli geldi bır de birinci dereceden akraba olunca.
Ama elbise giyinmek istemiyorun , lakin bizim dugunlerde 2. 3. Dereceden akrabalar bile elbise giyer ,kuaföre fln gider. Ama bana göre degil bunlar evlensem bile düğün yapmam sirf gelinlik giymemek için yani o derece gerçi evlilik bile bana cok yabancı geliyor.neyse cok uzattım . Buarada direkt konuşurlar dugundekiler giydigine bak fln diye :KK43:
illa pantolonsa tercıhın duz renk spor kesım bır kumas ustune de kolsuz sade bır bluz gıyın ya da mevsım yaz kalem kesım yad aaltı kulos ucus ucus bır elbıse fena olmaz..
kot tısort bende gıderdım ama cok eskıden artık yetıskın ınsanlarız kendımıze ozen gostermemız gerek..

Illa kot tişört giyeceksen altina topuklu goyersin uyumlu şık bide ince ceket takarsin Üstüne takilar kolyeler saclarda hafif dalgali yapar acarsin hos bir makyaj bitti gitti

Kot giyersin ama üstüne şık bir bluz,altına bi stiletto...saçlar hafif bir maşa...emin ol o içine sigmadiklari abiye giyenlerden bin kat daha şık olursun....
herkes abiye giymemeli...en nefret ettiğim şeylerden biri...aaa çok yakınım illa abiye...yahu dön bak bakalım aynaya yürüyen balinadan farkın varmı???

Buna benzer kıyafetlerle abiye giymeden şık olabilirsin, çok da klasik değil hem
images (4).jpg

illa elbise giymek zorunda degilsinki..siyah bir kumas klasik pantolon, uzerinede zarif bir gomlek vs..cokta sade guzel olabilir...kullandigin parcalar guzel olmali.

Bence kapri boy değil de bilekte biten dar bir siyah pantolon tercih edin. Ayakkabı mutlaka stiletto olsun. Üstüne şık bir bluz veya düz bir siyah atlet tarzı bişey (tarif edemiyorum :) ) onun üzerine de büyükçe bir kolye :)

hic kimsenin dügününe kot tisört giymedim, bi yabancinin bile.

herkes özgürdür istedigini giyebilirsin tabi ama su profil resmindeki gibi elbiseler oluyor cok da sIk duruyor yazin öyle bisey giyip altina stiletto yada dolgu topuk cok hos olur.

ya elbise giymeyin tamamda kot pantalon ve tşört bir düğün için hiç uygun değil..he illa kot giymek istiyorsanız dar paça açık renk bir kot üstüne gömlek ve stilettoyla kombin yapın baride biraz daha şık görünsün..

keşke ben de senin gibi olsam hiç takmasam. ben daha 1 ay öncesinden düşünüyorum ne giysem diye, düğünden önce güzellik uykusuna bile yatıyorum sanki ben evleniyorum :KK70:

Canım çok yakınınmış. Uzak akraban falan olsa bir nebze. Bu kadar yakın bir akrabanın düğününde çok özensiz görünürsün. Şıkır şıkır giyinmesen de biraz daha özen derim.:KK51:

Ne kadar ayıp, ne kadar kaba bir yorum.
Herkes istediği gibi giyinir sizi ne ilgilendirir bu durum ?
Yürüyen balinaymış.
Hadsizlik nirvanada maşallah.
Kot giyersin ama üstüne şık bir bluz,altına bi stiletto...saçlar hafif bir maşa...emin ol o içine sigmadiklari abiye giyenlerden bin kat daha şık olursun....
herkes abiye giymemeli...en nefret ettiğim şeylerden biri...aaa çok yakınım illa abiye...yahu dön bak bakalım aynaya yürüyen balinadan farkın varmı???

X