- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Kot pantolon t-shirt ne ya? Siz bi bayansiniz guzel giyinmelisiniz..
bir bayan güzel giyinmelidir diye bir şart mı var ?
nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın neden başkalarının takdirine kalsın nasıl giyineceğiniz
herkes aynı olsa, toplumsal normlar şekil verse herşeye hayatın rengi mi olur ?
Beyaz dar kesimli kumaş bir kapri üzerine şık bir gömlek altına da eğer rahat ederim çok da oynamam dersen stiletto giy saçına da bi fön hem düğün için sade hem de ortam da şık olursun ..
Aynen onlar da sizin gibi söyleyecekler ,bir de mimikleriyle belli edecekler.
Fikriniz için tesekkur ederimm
Dugunlerde herkes ayni olmak zorunda mi farkliliklara da saygi duyulmali bence
Benim çok yakin bir akrabamin düğünü var. İki gun sonra .ben ,kot pantolon ile t-shirt giyeceğim.
burda bir konuda gordum , dugunede kotla gidilmez demis. Bana mantikli geldi bır de birinci dereceden akraba olunca.
Ama elbise giyinmek istemiyorun , lakin bizim dugunlerde 2. 3. Dereceden akrabalar bile elbise giyer ,kuaföre fln gider. Ama bana göre degil bunlar evlensem bile düğün yapmam sirf gelinlik giymemek için yani o derece gerçi evlilik bile bana cok yabancı geliyor.neyse cok uzattım . Buarada direkt konuşurlar dugundekiler giydigine bak fln diye
napsam bilemedim , ne yapmaliyim sizce?
Beyaz dar kesimli kumaş bir kapri üzerine şık bir gömlek altına da eğer rahat ederim çok da oynamam dersen stiletto giy saçına da bi fön hem düğün için sade hem de ortam da şık olursun ..
Bi kere kot ve t-shirt le gideceksen hiç gitme daha iyi düğün sahibine saygısızlık bu bana goreBenim çok yakin bir akrabamin düğünü var. İki gun sonra .ben ,kot pantolon ile t-shirt giyeceğim.
burda bir konuda gordum , dugunede kotla gidilmez demis. Bana mantikli geldi bır de birinci dereceden akraba olunca.
Ama elbise giyinmek istemiyorun , lakin bizim dugunlerde 2. 3. Dereceden akrabalar bile elbise giyer ,kuaföre fln gider. Ama bana göre degil bunlar evlensem bile düğün yapmam sirf gelinlik giymemek için yani o derece gerçi evlilik bile bana cok yabancı geliyor.neyse cok uzattım . Buarada direkt konuşurlar dugundekiler giydigine bak fln diye
napsam bilemedim , ne yapmaliyim sizce?
Kıvırcıksa hiç dokunmayadabilirsin ama sen bilirsin tabi orasını :) Rica ederim gözümde canlandırınca hiç fena durmuyor :)Gelen yorumlardan anladigim kadariyla , disari cikarken giyinilen kot pantolon ile t-shirt giymemeliyim yoksa gerçekten alinirlar. Fikriniz çok hosuma gitti aynen böyle giyincem . Yalniz saclarim zaten kıvırcık, abartisiz olacagini düşündüğüm icin duzlestirecegim
Ben elalemin düğününe bile giymem kot t shirt, o neymis beöyle giyinen birini görsen düğünde, kimi protesto ediyor acaba diye düşünürüm bile bile öyle gelmiş gibi