Dugun kiyafeti sorunu

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
Benim çok yakin bir akrabamin düğünü var. İki gun sonra .ben ,kot pantolon ile t-shirt giyeceğim.
burda bir konuda gordum , dugunede kotla gidilmez demis. Bana mantikli geldi bır de birinci dereceden akraba olunca.
Ama elbise giyinmek istemiyorun , lakin bizim dugunlerde 2. 3. Dereceden akrabalar bile elbise giyer ,kuaföre fln gider. Ama bana göre degil bunlar evlensem bile düğün yapmam sirf gelinlik giymemek için yani o derece gerçi evlilik bile bana cok yabancı geliyor.neyse cok uzattım . Buarada direkt konuşurlar dugundekiler giydigine bak fln diye
napsam bilemedim , ne yapmaliyim sizce?

kot t-sirt gıyersen dugun sahıplerı uzulur oncelıkle bızım dugunumuze hıc özenmedı dıye sade bı elbıse gıy sacına da bı dalga yaptır hafıf de bı makyaj cok guzel olursun ama kotla falan gıtme

Aynen onlar da sizin gibi söyleyecekler ,bir de mimikleriyle belli edecekler.
Fikriniz için tesekkur ederimm
Dugunlerde herkes ayni olmak zorunda mi farkliliklara da saygi duyulmali bence

her yerinbir adabı var işyerine pijama ile gidiliyor mu o rahat bu rahat dersek ohooo mesela benim için en rahat anadan üryan kalmak...

yakın akrabam benim düğünümë kot tişört gelseüzülürüm hiç gitme okadar gönlün yoksa

Giyersin ama oyle bir pantolonla ust giyersin ki hem hic goze batmazsin, hem de rahat olursun. yani penye giyip gitmek olmaz gercekten.

Beyaz dar kesimli kumaş bir kapri üzerine şık bir gömlek altına da eğer rahat ederim çok da oynamam dersen stiletto giy saçına da bi fön hem düğün için sade hem de ortam da şık olursun ..

Gelen yorumlardan anladigim kadariyla , disari cikarken giyinilen kot pantolon ile t-shirt giymemeliyim yoksa gerçekten alinirlar. Fikriniz çok hosuma gitti aynen böyle giyincem . Yalniz saclarim zaten kıvırcık, abartisiz olacagini düşündüğüm icin duzlestirecegim

Bi kere kot ve t-shirt le gideceksen hiç gitme daha iyi düğün sahibine saygısızlık bu bana gore
Şöyle yaşına uygun bir elbise giy yazlık ille kuaforede gitmeme gerek yok bir fon çek yada düzleştirme yada hafif dalga yap evde
Ayrıca öyle paspal gidersen o kadar güzel giyinenleri görünce başta sen pişman olursun demediler deme

vücuda oturan bilekte biten bir kumaş pantolon+desenli hoş bir gömlek giyebilirsin
bana da tutturuyolar elbise giy diye ben de çareyi bu kombinde buldum:)

Kıvırcıksa hiç dokunmayadabilirsin ama sen bilirsin tabi orasını :) Rica ederim gözümde canlandırınca hiç fena durmuyor :)

Ben elalemin düğününe bile giymem kot t shirt, o neymis be öyle giyinen birini görsen düğünde, kimi protesto ediyor acaba diye düşünürüm bile bile öyle gelmiş gibi

Ben hic böyle dusunmemistim gerçekten , ama böyle dusunenler de olacaktır elbette uyariniz icin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…