Düğün İçin Parfüm Önerisi

mecan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
111
27
Düğün için parfüm seçme bir çok kişiye saçma gelebilir ama o güne özel , bugüne kadar kullanmadığım bir parfüm önerisi istiyorum. Bana hep o günü hatırlatsın, hatırası olsun diye. Aklımda bir kaç parfüm vardı. Hafta sonu testerlarına gidip baktım.

Chloe Love

YSL Black Opium

Armani Si

Bu üç parfüm de hoşuma gitti ama çok emin olmadım. Ayrıca, Lancome Tresor Midnight Rose' u önerdiler ama onu denemedim. Sizin öneriniz nedir ?

lancome tresor midnight rose ağır kaçar bi gelin parfümü için fazla şekerli tatlı ağır bi koku.. gelin dediğin zarif masum aynı zamanda çekici kokmalı bence denediklerin arasında chloe love gayet uygun gelin parfümü olarak :) bende sana chanel chance ve chanel coco mademoiselle'i tavsiye ederim ben düğünümde chance kullandım yine olsa yine kullanırdım benim için özel bi kokudur chance her daim

düğünün yazın olacak sanırım. Çok şekerli ve herkeste olan parfümlerden kaçınılmalı bence. Düğüne giderken herkes en şekerli kokusunu sürüyor nedense, yaz-kış.
Chloe love, midnight rose, ck beauty, guerlain idyle, ysl parissienne, pleasure şu an aklıma gelenler.

Chanel Chance benimde en sevdiğim parfüm diyebilirim. Ama daha özel bir koku olsun istiyorum hiç kullanmadığım. Chanel coco mademoiselle'i denemedim. Ona bakabilirim :)

Evet bu ay sonu hatta :) Ysl parissienne'yi bir kaç kişiden daha duydum o koku da aklımda bulunsun. En kısa zamanda bakabilirim. Ck beauty ve Guerlian idyle bu iki parfümü biliyorum, pek beğenmedim ben kokularını. Chloe love da haftasonu denedim. Güzel geldi umarım kalıcıdır.

Ben olsam düğünümde Chanel Coco Mademoiselle veya Dior Pure Poison sıkardım Chloe Love'ı beğenmiyorum ama intense olan versiyonunu beğenmiştim onuda deneyebilirsin.

Chanel Chance benimde en sevdiğim parfüm diyebilirim. Ama daha özel bir koku olsun istiyorum hiç kullanmadığım. Chanel coco mademoiselle'i denemedim. Ona bakabilirim :)
Coco mademoiselle chance ın ablasıdır :) chance ı andırır ama chance gibi deli dolu değilde daha kadınsı daha çekici kokar coco mademoiselle'e bakmalısın ozaman kesin seversin

Ben olsam düğünümde Chanel Coco Mademoiselle veya Dior Pure Poison sıkardım Chloe Love'ı beğenmiyorum ama intense olan versiyonunu beğenmiştim onuda deneyebilirsin.

Dior pure poison'nun testerı bitmişti deneyemedim. Onu da çok övüyorlar gerçekten.

Hayırlı olsun şimdiden. Ben kendi düğünümde thierry mugler alien kullanmıştım, biraz bilindik bir koku ama kalıcı, chloe love da gayet kalıcı.

Chloe love direk ele bence. Cok agir koku. Geline yakistrmiyorum..
Nargiso rodrigez for her ( pembe olani ) bir dene .. dugun icin mukemmel bir secim

Ben bir geline Lacoste Pour Femmeyi bile yakıştırıyorum yaa miss gibi zarif kişilikli karakterli çok güzel bi koku bayılıyorum ben bu kokuya

Ben de gayet kalici.. bir haafta sonra bile kiyafetlermde kaliyor kokusu. Dugun icn bolca sikarsan zaten emin ol ertesi gune kadar hissedilir canm. Sen bak bi parfume . Begenecegini dusunuyorum

teşekkür ederim deneyeceğim en kısa zamanda :)

Düğün açık alan mı bilmiyorum ona göre de değişir , aslında en sevdiğin parfüm neyse onu kullan bence , ama Black Opium'u ben çok severek olmasa da kullanıyorum bazen, bilmem denedin mi ama düğün için uygun olduğunu düşünmüyorum ,bayan yoğun bir koku ve tatlı ,gece için uygun .Chloe yi direkt geç bence. Coco Mademoiselle ve ralp loren romance, leau Dissey , Gucci Rush 2 (ama bu üretiliyor mu artık bilmiyorum ama tester da olsa bi dene bence) ve elie saab'ın parfümlerini dene derim.Mutlulukar dilerim benim de ağustosta düğünüm olacak:)

canım alakasız olacak ama saç rengini nasıl tutturdun.. önceki saç rengin neydi bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…