düğün için ilginç fikirlerimizi yazalım.

güzel fikirler...slayt gösterisi çok güzel oluyor gerçekten...küçük gelin fikri de değişikmiş...bir de havai fişekler varmış çiftin isimlerini yazan bir yerde duymuştum ama görmedim...

bende evlilik hazırlığı içeerisindeyim:) bi kaç fikrimi paylaşayım diyorum biz erkek arkadaşımla roman havasında oynamayı çok seviyoruz düğün esnasında takı sonrası kıyafetlerimizi değiştirip birlikte bi roman oynamayı düşünüyoruz gelen misafirleri de şok etmiş olucaz. ayrıca gelin damat figürlü kadehler tasarlıcam düğün boyunca meşrubatlarımızı onlarla içmek için. aynı konseptte düğün davetiyelrimiz olacak. düğün öncesi kapıda duran görvliye bi anket vericem içinde bize dair sorular olan en çok doğruyu bilen arkadaşımıza minik bir hediyemiz olacak... düğün sonunda bütün kızlar toplandık şarkısını çaldırıp bekar kız arkadaşlarımla oynıcam ve yedek çiçeğimi havaya fırlatıcam:) heee birde kına gecem için de bir kaç planımm var küçük yeğenime ve yakın bir kaç arkadaşımada bindallı giydirmek gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…