düğün için ilginç fikirlerimizi yazalım.

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
mesela,
gelinle damat salona girene kadar slyrt gösterisi ile çocukluktan itibaren, aile ve arkadaşlarla olan ve eşimisle olan fotoğraflardan seçtiklerimizi misafirlere izlettirmek..
çocukluğumuzu bilen misafirler o günleri hatırlar.. düğüne gelen arkadaşlarımıza hoş bi sürpriz olur.. nişanlımızla olan fotoları seçerken dikkatli olcez tabi, her fotoyu koymaya gerek yok :)

sizin yapmayı düşündüğünüz fikirler var mı değişik...

o slayt gösterisini bizim bir düğünümüzde olucak istedi salon büssürü foto =) aşkımı tehdit ediyorum senin sünnet fotolarını vercem gizlice die :roflol:

ben bide şunu düşünüyorum ;
güzel süslü bir anı defteri alıp girişe koymak başınada bi salon görevlisi dikmek.isteyen konuklar ona duygularını falan yazsınlar sonradan okumak eminim çok hoş olucaktır

tuttum bu anı defterini :lepi:

size fikir verebildimse ne mutlu bana =)

çok hoş defterler ve kalemleri var defterin ilk sayfasına davetiyemizi yapıştırıcam ben yanına bide şöyle süslü tüylü bi kalem züper olacak züperrr =)

ben organizasyon şirketinde çalışmıştım ordada vardı çeşit çeşitzemuszemus

beyaz incili olanlar hooş hatta gelinliğine uygun bile hazırlıyorlar

hım peki nikah olursa nasıl olcak peki heralde takıyı sırasında yazarlar yada takıyı taktıktan sonra kaydirigubbakcemile2

takıyı taktıktan sonra olabilir yazmak isteyen 2 satır bişeyler karalar mesela =)

Dans kursuna gidip,düğünde dans etmek bence çok hoş olur
ama bu süprzizi kimseye söylememek şartıyla yerimseniben

ben de duğaıma allah kısmet ederse ikimizin ismini işlettircem böle parlak taşla yada tel kırma dediğimiz olayla

bende nikah şekeri olarak el çiçeğimin minyatürlerini yaptırıorum onlardan vercez lavantalızemuszemus

slayt gösterisi bizdede olcak kızlar.. ayrıca bizim dügünümüz deniz kenarında açık bi mekanda olcak, eğer ayarlayabilirsek mekana arabayla değilde tüllerle hafif süslediğimiz bi tekneyle gelmek istioruz. bakalım kısmetopuyorumnanaktan

kızlar benim düğünüm 2007 eylül ayındaydı bahçeli bir yerde oldu slayt gösteri oldu eşim ve benim küçüklük resimlerimizden başlayıp söz nişan resimleri filan gösterildi cd yi kendim hazırlamıştım seçtiğim müziklerden ve biz salona girerkende 10 yaşında çok tatlı bir kız yeğenim gelinlik giymişti ve ben ona kelebek kanatları almıştım beyaz onları taktı ve kucağına bir demet kırmızı gül vermiştik benim 1 metre önümüzden yürüdü yavaş yavaş ve her adımda bir sağa diğer adımda bir sola yere güller bıraktı bizde peşinden yürüdük ilk dans için piste geldik yeğenim çekildi önümüzden biz piste çıktık yerde volkanlardan yanıyordu ve kayahanın seninle herşeye varım ben çalıyordu hemen arkasında diğer bi kuzenim kar spreyi ile ortalığı bembeyaz yapmıştı ve tekrar arkasından konfetiler patlatıldı bunların hepsini kendim hazırlamıştım ... umarım fikir olur

gerçekten güzel bir fikir.
çok hoş olur böyle birşey

Bu resim çok hoş olur ama
benim misafirlerden çok anneme ve babama süprizim olacak. nikahtan sonra mikrofonu kapıcam ve

Annecim Ufacktım senin kolye ve ayakkabılarınla büyüdüm şimdi gidiyorum Kendi hayatıma
Babacım hep eve geç geldiğim için kızardım şimdi o küçük kızın kocasının yanında olacak

gibi daha güzel toparlanmış sözler edicem.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…