• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri düğün için güzel ve uygun abiye kıyafet alacağım yerler ve mağazalar

ruzgargul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
133
0
46
Çanakkale
merhaba arkadaşlar yakın zamanda düğün için abiye almam gerekiyor.farklı ve güzel abiyeler bulacağım semt ve mağazalar konusunda bilgisi olan varsa ,bana yardımcı olabilir misiniz.:5:

ipekyola bak bir canım bence çok şık oluyor orda ama biraz tuzlu oluyor genelde. onun dışında zaraya bak ordada şık seyler oluyor

ipekyola bak bir canım bence çok şık oluyor orda ama biraz tuzlu oluyor genelde. onun dışında zaraya bak ordada şık seyler oluyor

çok teşekkürler canım.tabi fiyat olarak uygun olursa iyi olur çünkü 2 tane alacağım.kına ve düğün için.eşimin erkek kardeşinin düğünü bu sebeple çok sıradanda olmamalı. senin yazdığın yerlerede bakacağım,sağol.

canım nerelisin bilmiyorum profilinde de yazmıyor da.. adilışıkta da güzel ve uygun kıyafetler var.. ben de 2009'da kayınımın kına ve düğünü için 2 elbise almam gerekiyordu birini adL'den aldım fiyatı da 60-70 gibi bişeydi.. tabi sade şık siyah bir elbiseydi.. diğerini de my emmy diye bir mağazadan aldım 55liraya.. ama öyle şatafatlı abiye falan almadım.. başka özel durumlarda da giyebileceğim modeller seçtim..

canım nerelisin bilmiyorum profilinde de yazmıyor da.. adilışıkta da güzel ve uygun kıyafetler var.. ben de 2009'da kayınımın kına ve düğünü için 2 elbise almam gerekiyordu birini adL'den aldım fiyatı da 60-70 gibi bişeydi.. tabi sade şık siyah bir elbiseydi.. diğerini de my emmy diye bir mağazadan aldım 55liraya.. ama öyle şatafatlı abiye falan almadım.. başka özel durumlarda da giyebileceğim modeller seçtim..

teşekkürler canım.ben çanakkalede oturuyorum ama alışverişimi istanbuldan yapacağım.

adL ya adL...
çalışırken de düğün dernek öncesnde gittiğim ilk yer orası. hatta artık direkt sitelerden alıyorum. insanın alışkanlıklarının olması çok güzel. düşünmeden adL'den alabiliyorum. bence siz de alışkanlık edinin

Back