Düğün İçin Dış Çekim Fotoğrafçısı Arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrptl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrptl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
37
6
6
Selam kızlar,
Ben 4 aralıkta evleneceğim inşallah. Düğün fotoğrafçısı bakıyorum. Eğlenceli ve kaliteli fotoğraflar çekecek. Nişanımda fotoğraflar çekildi ama hiç eğlenceli değildi hiç memnun kalmadım. Mekan belli değil henüz. Yanlız bütçe kısıtlı albüm vs herşey dahil bize 500-600 tl. Sadece çekim içinse 200-250 tl ye çekim yapabilecek birisi gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ya şimdi bu miktarlar az değil mi

hem iyi olsun hem ucuz olsun zor

hani tanıdık vs olur da belki

bu arada cidden o kadar gerekli şeyler değil

sıkmayın canınızı ve maddi yönden de birbirinizi

Hem butceniz kisitli hem de album bile eksik kalmasin istiyorsunuz, bdvyi boyle seyler icin neden isgal eder ki bir insan?

O fiyata mümkün değil maalesef.

O kadar işi kimse hayrına yapmaz maalesef normalde 2000 tl civarı olan bir işten bahsediyorsunuz.

Canim hadi kina organizasyon konusunj actin niye tek tek konu acıyon. Yasak böyle yapman. Hemde gereksiz. Ucuz olsun guzel olsun dersen olmaz.

şimdilik çekimi yaptırın fotolar elinizde olacak nasılsa, sonra ilerde albüm yastık ıvır zıvır ne istiyorsanız yaptırırsınız. böylece çekime daha fazla bütçe ayırma şansınız olur, çünkü sözettiğiniz rakama hiçbr fotoğrafçı evinden çıkıp gelmez.

evet doğru

Hem butceniz kisitli hem de album bile eksik kalmasin istiyorsunuz, bdvyi boyle seyler icin neden isgal eder ki bir insan?
bdv ne demek bilmiyorum ama fiyatların o kadar üstte olduğunu bilmiyordum fiyat isteyen bir konu açacağım

bu fiyata bulamazsınız ama birini önebilirim size

Daha 22 yaşındasın. Eşin kaç yaşında? Evlenince geliriniz size yetecek mi?

Kına, nişan, çekim vs için bile hiç bir birikimi olmayan 2 kişi misiniz?

Bunlar illa masallardaki gibi olsun diyorsanız, 6 ay - 1 sene çalışıp biraz birikim mi yapsanız?

Bahsettiğiniz güzellikler için 2.000 tl şart .Bütçe kısıtlı olmasaydı tavsiye edeceğim yer olabilirdi mükemmel fotoğraflarım var ama biraz pahalı...

bu paralara dış çekim yok maalesef, olanlar da kaliteli değil, mahalle fotografçısı gibidir. biz 2 saatlik çekim için 1.500 TL verdik, 1000 TL altına da fiyat veren olmadı sadece dış çekim için. düğün hikayeleri 3-5 bin arası.

Biz de bir laf vardır..
"Ötmesin de tepeli olsun.." O misal sizinkide..

Arada tanıdık olmasına rağmen albüm hariç 500 TL fiyat verdiler bize. Albüm isteyince de istediğin albüm paketine göre fiyat değişiklik gösteriyor ama en uygunu toplamda 800 TL oluyor ancak.
Çevrenizde yarı profesyonel de olsa makinası olan biri varsa veya üniversite öğrencilerini araştırabiliyorsanız ondan çekmesini rica edin. 100-200 TL bişey verirsiniz ona hiç olmazsa sizin işiniz görülmüş olur o da bikaç saatte para kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…