düğün için dans müziği arıyorum

lotusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
60
0
96
39
Sakarya
merhaba arkadaşlar.. valla devamlı konu açıyorum yanlış yerlere açıyomuşum taşıyp duruyolar beni ordan oraya bu seferki yanlış olduysa kusura kalma editör kardeş :44:
gelelim konumuza.. arkadaşlar benim geçtiğimiz aralık nişanım oldu salonda dans müziği olaraktan robbie williams'tan angel'i kullandım.. şimdi eylülde düğünüm var ve o türden yabancı bir dans şarkısı istiyorum sizden.. bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.. öpüldünüzzzz

teşekkür ederim kızlarr evet yabancı istiyorum.. türkçe pek dinlemem zaten. titanikte artık çok alışılmış oldu yaa.. hani böyle pek duyulmamış ama dinlediğiniz varmı..

bunları bir dinle bakalım benim en sevdiklerim
ronan keating _if tomorrow neve comes
ronan keating _when u say nothing
ronan keating_ no matter what day say
back street boys _shape of my heart
back street boys _incomplete
natalia oreiro _me muero de amor

rem _everybody hurts
Evanescence _my immortal
James Blunt - Goodbye My Lover
james blunt - you're beautiful
avril lavigne _ı am with u
mariah carey _my all

ve klasikler

tony braxton _unbreak my heart
tracy chapman _baby can ı hold u tonight
karla bonoff _al my life
stewe wonder_ı just called to say love u
enya _only time :)))
george michael _careless whisperer
scorpions _still loving u
michael bolton-how am I supposed to live without you:))
Julio Iglesia - Historia De Un Amor
Unchained Melody - Righteous Brothers
Barbara Straisand - Woman In Love
Bryan Adams-Everything I do
eric clapton _wonderfull tonight
sam brown _stop
roxette _listen to your heart
berlin_take my breath a way
sting shape of my heart
gipsy kings no volvere
roxette _it must have been love
marc anthony _you sang to me
joan baez _donna donna
biraz fazla oldu farkınayım ama ben bu tarz müziklerin delisiyim ve dev bir arşivim var
çoğunu biliyorsundur bilmediklerini mutlaka bir kez dinle

Son düzenleme:
bende yabancı olduğunu görünce mesajımı düzelteyim bari:)

Son düzenleme:
Gipsy Kings No volvereü
eşim özellikle kendisi seçmişti bu şarkıyı bende çok seviyorum ilk dans şarkısı gerçekten önemli ben ne zaman dinlesem gözlerim doluyor.

Sevgili lotusss
Farkettiginiz ama hala ayni yanlisi uyguladiginiz gibi, yine konuyu yanlis bölüme acmissiniz.
Bu tasidigim ve düzenledigim 4.konunuz.. Birdaha dikkatli olmaniz konusunda uyarmayacagim..
Forumun düzenini hep birlikte saglamaliyiz..

citys of angel filminin müziklerinden seçmelisin yoğun bir aşk kokusu var müziklerde

dance me to the end of love adlı şarkıyı çok sevmiştik biz onu seçmiştik. harikaydı gerçekten. bence civil wars daha güzel söylemiş ama leonard cohenin söylediği versiyonu da fena değil.
http://fizy.com/tr#s/1fqny8

Son düzenleme:

bakın forumu kullanmayı hala tam olarak bilmiyorum.. konu aç kısmını bulana kadar canım çıkıyor.. eğer taşıma yaptığınız gibi bu mesajlarınızın altına nasıl yapmamız gerektiğini yazarsanız sevinirim.. arama sayfasıda değişti kk'nın.. zorlanıyorum.. anlatabildimmi?

evet geçen yıl bende epeyce kafa patlatmıstım bu düğün müziklerine

nişan ilk dans : marc antony ' I need you '
düğün ilk dans: dido ' thank you '

bryan adams- have you ever really loved a woman.......... 18haz 2011di bizim düğünümz ve dans müziğimiz buydu :) çok romantik

marc antony olsunda ne olursa olsun kızlar bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…