Gelinlik Modelleri düğün hazırlıkları...

deniznaz88

balım
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
19
0
36
İstanbul
arkadaşlar kasım ayında düğünüm var ama henüz hiç bir hazırlığa başlamadım neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olucak bi yakınım da yok sizler bana yardımcı olur musunuz...bayanssulusmile

benim daha belli değil gelinlik netten baktım ama pek içime sinmedi diktircem sanırım
düğün eylül sonu mafoldumben

sadece koltuk takımı ve beyaz esya ve ufak tefek mutfak aletlerini aldık.gelinlik bakıyorum sürekli netten ama o kadar çok çeşit var ki karara veramiyorum hem bi kaç saat giyceğim bi kıyafet için de milyarlar vericek olmak biraz canımı sıkıyo açıkcası...

netten bakma canım modaevlerine git beğendiklerini dene
hatta beğenmediklerinide dene
mankende görüp beğenmediğin gelinlik üzerinde şahane durabiliyor.
internet sitelerinde evlilik listeleri var
ben 5 ay önce evlendim, bu liste ile alacaklarıma karar verip aldıkça üzerini çizdim çok rahat oldu
unuttuğum sadece un eleğiydi :)

aynen tatlım ama onla çekildiğin fotolarda bi ömür kalıyor yanii....e naparsın bu işin raconu bu sanırsam

benimde elimde bi liste var evet sanırım faydalı olucak dediğin gibi.fotolar için çok heycanlanıyorum zaten.her moda evi de ilgilenmiyo ki gidince bastan savıyolar bazen deli oluyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…