düğün hakkında nişanlı-evli hanımlar yardım / izmir

Ben Konakta öğretmen evinde yapmıştım düğünümü.Sonbahara uygun, hem açık terası hem salonu var.. Bir de manzarası var, bak bak doyama. Fiyatta uygun..Bir bakın derim.

Orayı pek bilmiyorum acaba çevrede o tarz bi yer yok ondanmı? ama bu tek kişinin karar vereceği bişey değilki düğün senin düğünün orta derecede bir yer bulsanız tamam sende gidip çırağanda yapalım dememişsin ki

hah evet işte toplasan 3 yer filan vardır düğün yapılabilcek. bir tanesi de halı sahayla bitişik. hiçbir yer yok yani insanlar orda evlenmeye mahkum gibi bir şey.

Netten baktım şimdi balo salonu dedikleri yer bildiğim kahve gibi ya masaları falan.

sinirden gülüyorum şu an. orayı güzel bir şekilde organize ederiz diyor bir de. napıcaksın binayı komple mi yıkıcaksın anlamıyorum ya asfalt kenarı bir yer.

Orayı pek bilmiyorum acaba çevrede o tarz bi yer yok ondanmı? ama bu tek kişinin karar vereceği bişey değilki düğün senin düğünün orta derecede bir yer bulsanız tamam sende gidip çırağanda yapalım dememişsin ki

evet aynen hatta para harcamayalım dedim ama illa düğün de düğün diye tutturdular işte.

Ama torbalıda 5000 e dügün salonu olmaz kahvehane olur o başka bir konu..

ya işte çok korkuyorum öyle bir şey olursa ağlamaktan içim çıkar ve hayatımın sonuna kadar unutamam o günü. benim kuzenimin de öyle olmuştu ve şu an her gittiği güzel düğünde de ağlıyor ki evleneli 10 yıl falan oldu hala unutabilmiş değil.
Benimde 10 yıl oldu ağlamıyorum ama hatırlamakta istemiyorum rezalet ötesi bişeydi kayınpeder beni dansa kaldırdığında nasıl kızım beğendin mi istediğin gibi oldu mu diye sormuştu bende nezaketen teşekkür etmiştim
Düğünle ilgili hiç iyi bir anım yok sadece herkes evine Defolup gitse diye saate bakmakla geçmişti zaman çocuklara falan tekme tokat dalasım gelmişti enaz 60-70 çocuk vardı ve sırf kadın vardı tüm erkekler dışarıda kapının önünde bekliyordu 600 kişilik salona 800 davetiye dağıtılmış düşün artık

Ben Konakta öğretmen evinde yapmıştım düğünümü.Sonbahara uygun, hem açık terası hem salonu var.. Bir de manzarası var, bak bak doyama. Fiyatta uygun..Bir bakın derim.

teşekkürler öneriniz için. onun tarafının semt dışında bir yere gelmesi sorun işte. neden sorun onu da anlamış değilim de neyse.

Ne diyeceğimi bilemedim. Konu bir yandan fake gibi bir yandan değil gibi. Sen concon musun değil misin anlamadım. 100 binlik düğün abartı mı akıldan geçen mi gerçekten o kısım muamma. Sen alsancaktasın erkek arkadaşın hangi ilçede mesela?
2012 yazında 3 binliraya foçada yemekli düğün yapmış insanım ben, limonatalı pastalı düğüne 5000 çok değil mi?
Bayılıyorum kız yorumlarına :KK8::KK8:

Gölet yolunda orta karar iki tarafa da uyan yerler bulabilirsiniz bence.

Benimde 10 yıl oldu ağlamıyorum ama hatırlamakta istemiyorum rezalet ötesi bişeydi kayınpeder beni dansa kaldırdığında nasıl kızım beğendin mi istediğin gibi oldu mu diye sormuştu bende nezaketen teşekkür etmiştim
Düğünle ilgili hiç iyi bir anım yok sadece herkes evine Defolup gitse diye saate bakmakla geçmişti zaman çocuklara falan tekme tokat dalasım gelmişti enaz 60-70 çocuk vardı ve sırf kadın vardı tüm erkekler dışarıda kapının önünde bekliyordu 600 kişilik salona 800 davetiye dağıtılmış düşün artık

Allah'ım herkese istediği düğünü nasip etsin :KK43:

sinirden gülüyorum şu an. orayı güzel bir şekilde organize ederiz diyor bir de. napıcaksın binayı komple mi yıkıcaksın anlamıyorum ya asfalt kenarı bir yer.

Oraya o kadar para verilmez. Baktım fotoğraflarına havuz kenarında plastik sandalyeler falan. Balo salonu desen bildiğin kahvelerde olan masa ve sandalyeler. Şart mı illa orada evlenmeniz anlamadım ki. Sen süper lüks bir yer istememişsin ki. Ailesi neden eziklik hissetin, böyle birşeyi düşünmesi bile yanlış bence.

haa bir de bunların düğünlerinde pilav keşkek falan dağıtılırmış ve kesinlikle alkol yok. ama babası amcası kardeşi kuzenleri keko gibi ellerinde biralarda kapı önlerinde vs içerler.

Oraya o kadar para verilmez. Baktım fotoğraflarına havuz kenarında plastik sandalyeler falan. Balo salonu desen bildiğin kahvelerde olan masa ve sandalyeler. Şart mı illa orada evlenmeniz anlamadım ki. Sen süper lüks bir yer istememişsin ki. Ailesi neden eziklik hissetin, böyle birşeyi düşünmesi bile yanlış bence.

bence de yanlış bir şekilde anlaması lazm.

Kardeş valla senin yerinde olsam isteyen gelir istemeyen gelmez, sevgili nişanlım bu senin için de geçerlidir, tek başıma düğün yaparım yine orda evlenmem de. Kararlı ol biraz. O ne öyle gerçekten kahvehane gibi.

gelinsiz düğün yapmak istiyosan buyur tut dedim zaten.

X