• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günü yaklaştıkca biyandan coookk sewinen bi yndnda cok uzulen kızlar buyrunn..

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
kızlar benm dugunume daha war ama zaman da yaklastıkca içmde bi burukluk oluoo yaa nasıl ayrılcam ewden die:gitme:...tamam sewdiğim insanla ewleniorum we bunun için cok sıkıntılar cektim cokda mutluyum suan ama elimde olmadanda uzuluorum işteee :( baska sehire gelin gitcemdendir belkide ne bilem :gitme: baslıgı goruncede uzulmeyen mi war demeyın içinizden onlarda olabilio cunkuu..ooofffff offfffffffeyvahedigeldismile

benimde 29 günüm kaldı.
ben sadece annemden 15 dk öteye gidiyorum araba ile . ama çok gerginim , biraz buruğum , mutluyum .
ne bilim tarif edemiyorum ama büyük stres altındayım

aynen cnm yaa iki duyguyu birden yasıorum senn daha az kalmıs benm 4 5 ay war daha

2 ayım kaldı şuan için stresten başka bişi yok duygularımı kaybettim yükümsüzdür...... :çok üzgünüm:

benimde 2 ayım kaldı öyle büyük bir stres altındayım ki hiç bir duygu düşünce yok bende. bir kaç gün kala belki hüzünle karışık bir mutluluk yaşayabilirim diye tahmin ediyorum.:)

2 ayım kaldı şuan için stresten başka bişi yok duygularımı kaybettim yükümsüzdür...... :çok üzgünüm:

benimde 2 ayım kaldı öyle büyük bir stres altındayım ki hiç bir duygu düşünce yok bende. bir kaç gün kala belki hüzünle karışık bir mutluluk yaşayabilirim diye tahmin ediyorum.:)

ikinznde zaman aynıı dugun fotolarınızda gorruz inşşşş..yani cnm şimdi duugn hazrlıgıydı esyalardı derken insann kafası sadece ona odaklanıo..kına gecesnde helee kına yakılırken filann zor olcak zorr :gitme:

ikinznde zaman aynıı dugun fotolarınızda gorruz inşşşş..yani cnm şimdi duugn hazrlıgıydı esyalardı derken insann kafası sadece ona odaklanıo..kına gecesnde helee kına yakılırken filann zor olcak zorr :gitme:

aynen cnm benim hem giderim hem ağlarım olucak sanırım:gitme:

kimse ağlamazsa bende ağlamam ama annem kesin kınada ağlayacağı için ona dayanamayıp bende başlarım çok uzun sürmez die tahmin ediyorum ama düğün çıkışını düşünemiyorummmm :((((

benimde 29 günüm kaldı.
ben sadece annemden 15 dk öteye gidiyorum araba ile . ama çok gerginim , biraz buruğum , mutluyum .
ne bilim tarif edemiyorum ama büyük stres altındayım

ayyy cnmm yaa seninde çok az kalmışş nasıl streslisindir şimdiii çoooookkk mutlu ol zemuszemus

kimse ağlamazsa bende ağlamam ama annem kesin kınada ağlayacağı için ona dayanamayıp bende başlarım çok uzun sürmez die tahmin ediyorum ama düğün çıkışını düşünemiyorummmm :((((

bende ole aglamak istemıorummmm hiç yaa yoksa bi aglarsam moralım biraz zor duzelir biliorum kendimi dugunde hep somurturum oda cok kotu olurr bilmiyorumkismile

Back