- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Valla süper düşünce cok haklısınız ))) ama ben son care olarak görüyorum geciktiriciyi cunku baya bozuyo dengemiGeciktiriciyi düğünden önce içersen regl olmasan dahi aynı ağrıyı çekersin. Ben kendi düğünümden 2 ay evvel geciktirici içtim. O ayki reglimi erteledim. Dolayısıyla düğün gününe denk gelen de ertelenmiş oldu
Bebek istiyorum korunmayi dusunmuyorum onun icin dusunmuyorum dogum kontrol hapıda :)Dogum kontrol hapıyla istedigin zamana alabilirsin .
Biraz açıklar misiniz hangi tarihte kullandiniz dugununuz ne zaman?Geciktirici kullan. Ben aldım 15-18 arası aksamadan oluyor ve düğün tarihim 16sı. İlaçlar bitince adet oluyorsun.
En mantiklisi geciktirici tabi erken olmaz geç olur sadece.Evet utanarak söylüyorum :/ benim subatta nisanim oldu eylul 2 ye dugun tarihi aldık benim heeep düzenli gelen hastalığım 28 gunde bir hatta saat bile oynamazdi diyebilirim bu aralar gecikmeler oluyor hep 3 4 gün ben hastalığım bitecek 2 gun sonra düğün diye tahmin ederken suan tam dugun günüme denk geliyor hastalığımhem aşırı derecede ağrılı kusmalu bayilmali bi hastalık geciriyorum bu açıdan, hemde evlendigimin daha ilk haftasi hasta olmak istemiyorum geciktirici degilde daha erken getiren bi yontem yokmu acaba. Bu arada mümkün oldugunca dengemi bozmamak adina ilac kullanmak istemyorum :/
Biz balayı dusunmuyoruz simdilik:) ama kotu bi durum gercektn dugun gunu hasta olmak :))) stresten galiba gecikiyo bilmiyorum ama suan 5 gun gecikti meselaGeciktirici olabilir yoksa adet günü agrı kesici falan kullan en azından agrın kusman bayılman olmasın bende dügünden 1 hafta sonra diye hesapladım iyi diyordum sonra dügün stresinden erken oldum dügün günü foto çekimi balayı falan hastaydım hep agrı kesici içtim devamlı agrım olmayınca sorun yaşamadım ama dügün günü gelinlikten kaldırıp sürekli pedde degişemedim önlem aldım gece olandan kullandım falan ama yinede dışına çıkmıştı hemde baya bi :) eşime hemen götür beni dedim belli olacak biri görecek diye çok utandım ilk gün yogun oluyor zor olmuştu bence geciktirici al en rahatı ha bide balayında da denize havuza girememiştim hiç oda var ona göre düşün artık canım
Biz balayı dusunmuyoruz simdilik:) ama kotu bi durum gercektn dugun gunu hasta olmak :))) stresten galiba gecikiyo bilmiyorum ama suan 5 gun gecikti mesela
Ilk geceden demeyelim de hic korunmayı dusunmuyoruz Allah ne zaman verirse :)Kardeşiminde düğün gününe geliyor adeti,doktoruma sordum,doğum kontrol hapına başlasın ve hiç bırakmadan 2. Kutuya devam devam etsin dedi.Geçen ayki adetiyle başladı o da...
İlk geceden bebek düşünüyorsanız bilemem tabii :)
Canim bende dugun gunumun sabahinda regl olmustum tarcin cayi ic hegun iki fincan 1 hafta atiyo regl tarihini surekli yapilmadigi takdirde bir zararida yokmus ben tatile gidicegim zaman denemistim ama adetin gelmeden 1 hafta onceden basla icmeyeEvet utanarak söylüyorum :/ benim subatta nisanim oldu eylul 2 ye dugun tarihi aldık benim heeep düzenli gelen hastalığım 28 gunde bir hatta saat bile oynamazdi diyebilirim bu aralar gecikmeler oluyor hep 3 4 gün ben hastalığım bitecek 2 gun sonra düğün diye tahmin ederken suan tam dugun günüme denk geliyor hastalığımhem aşırı derecede ağrılı kusmalu bayilmali bi hastalık geciriyorum bu açıdan, hemde evlendigimin daha ilk haftasi hasta olmak istemiyorum geciktirici degilde daha erken getiren bi yontem yokmu acaba. Bu arada mümkün oldugunca dengemi bozmamak adina ilac kullanmak istemyorum :/
Tarçın çay seklinde degilde kahve su ne bulursam icine atmıştım ben ictigim herseyde tarçın vardi tatileCanim bende dugun gunumun sabahinda regl olmustum tarcin cayi ic hegun iki fincan 1 hafta atiyo regl tarihini surekli yapilmadigi takdirde bir zararida yokmus ben tatile gidicegim zaman denemistim ama adetin gelmeden 1 hafta onceden basla icmeye
Bende cay seklinde ictim regl tarihim 7 gun gecikmistiTarçın çay seklinde degilde kahve su ne bulursam icine atmıştım ben ictigim herseyde tarçın vardi tatile
Gitmeden once yaptm baya faydasi olmustu
Diyelim ki regl lik bi durum yok. Balayında havuza girmek sakıncalı mı ?Geciktirici olabilir yoksa adet günü agrı kesici falan kullan en azından agrın kusman bayılman olmasın bende dügünden 1 hafta sonra diye hesapladım iyi diyordum sonra dügün stresinden erken oldum dügün günü foto çekimi balayı falan hastaydım hep agrı kesici içtim devamlı agrım olmayınca sorun yaşamadım ama dügün günü gelinlikten kaldırıp sürekli pedde degişemedim önlem aldım gece olandan kullandım falan ama yinede dışına çıkmıştı hemde baya bi :) eşime hemen götür beni dedim belli olacak biri görecek diye çok utandım ilk gün yogun oluyor zor olmuştu bence geciktirici al en rahatı ha bide balayında da denize havuza girememiştim hiç oda var ona göre düşün artık canım
Ben biyerde sakıncalı die duymustum seyle alakalı ama tam anlamiyla bilmiyorum bekarm dahaDiyelim ki regl lik bi durum yok. Balayında havuza girmek sakıncalı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?