• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah düğün günü nikah

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Burdaki herkes iyi ki varsınız hep sizins ayenizde hallettim biçok işimi teşekkür ederim.Şimdi bi sorum daha var nikahı düğün gübü düğün salonunda kıydıran arkadaşalr düğün başlama saat kaçtı nkah kacta kıyıldıı??benim düğün 7 de başlıo ama çıkmam 8 e doğru olurr nikah saati 8,30 sizce nasıll??ssizinki nasıldıı??

Katıldığım bütün düğünlerde gelinle damat geldiği an nikah masasına oturuyor.
Yani çıktığınız an nikah kıyılır.
Zaten o çıkma evresi nikah memurun geliş ve hazırlık aşamasıyla da alakalı.
Nikah memuru gelip yerini alsın, siz çıkın ve sonunda EVET deyin.:46:

7'ye doğru misafirler gelmeye başlar, 8'de nikah için memur çağırır, şuydu buydu 8.30'u bulur, sonra yemek, dans ve milet kurtlarını döker ... şeklinde ilerlemişti benimkisi.

benim davetiyemde eşime jest olsun diye düğün saati 19:05di :1:
nikahımı belediye başkanı kıyacağı için beklemek zorunda kalmıştık onu 20:00de biz çıktık dans ettik biraz oynadık derken nikah kıyıldı.nikah sonunda düğün bitimine kimse kalmaz diye ben çiçeğimi de attım

benim davetiyemde eşime jest olsun diye düğün saati 19:05di :1:
nikahımı belediye başkanı kıyacağı için beklemek zorunda kalmıştık onu 20:00de biz çıktık dans ettik biraz oynadık derken nikah kıyıldı.nikah sonunda düğün bitimine kimse kalmaz diye ben çiçeğimi de attım

cnm öncelikle allah bir ömür boyu mutlu etsinnn.Seninkide mi düğünde nikahtıı..Bnmdee 7 de başlıcak düğün nikah saatini 8,45 yazdılar ama yarım saat fln erken gelir dedilerrr.Ama bn çok korkuyorum yaaaa

benimde düğünde nikah kıyılıcak nasipse davetiyeye 19.00 yazıp engeç 19.45 de çıkıp nikh masasına oturcaz 20.00 de nikah bitse dans fln buçuk olur en az 1 saat takı sürer 12.00 ye doğru düğün biter yani oynamaya belki çok vakit kalmayacak ama olsun kınamda salonda olduğu için sıkıntı yapıp kendimi germek istemiyorum...herşeyi düşünmek çok yoruyor insanı ya

benim nikahım da düğün salonunda oldu, düğün saati 7 yazıldı nikah saati de 8. ama şunu unutma nikah memurları mutlaka ama mutlaka geç gelir, bizimki de 8 buçuğa doğru geldi zaten nikah kısa sürüyor oynamak için falan zaman çok merak etme:)

Back