Nikah dügün günü nikah

beyaz_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
98
0
36
- Yurtdışı
kizlar bi sorum olacakti..

biz aslinda nikahimizi dügün günü canli canli yapmak istiyorduk. ama zannedersem o sadece formalite oluyormus. nikah aslinda önceden yapiliyormus. dügün günü nikah memuru gelip formaliteden kiyiyormus nikahi. bu dogrumu?

yani biz simdi önceden yapip dügünde formaliteden yapmak istiyoruz. ama ben emin olamiyorum eger önceden yaparsak nikahi dügün günü nikah memuru gelirmi?

sonradan yanlis bisey yapmak istemiyorum. mutlaka dügünümde nikah istiyorum.

size danismak istedim. beni bilgilendirirseniz sevinirim.

simdiden tesekkürler...

Siz nikah başvuruları için gittiğinizde, nikahı salonda kıymak istediğinizi söylüyorsunuz, onun farklı bir ücreti var. Onu ödediğiniz takdirde, memur o saatte salona geliyor ve nikahı kıyıyor.

tatlım yok böyle bi olay. nikah başvurusu yaparken nikahı salonda istiyoruz diyorsunuz. düğün salonun adını ve adresini not alıyorlar o kadar. nikah salonda kıyılıyor daha önceden kıyılmıyor

canım bende nikahımı düğün salonunda kıydırmak istiyordum..geçenlerde nikah işlemlerini yaptırdık..memura bu isteğimizi söyledik.düğünün nerde olacağını falan sordu..sonra kayda geçti.tabi bunun için 230 tl lik bi ödeme yapıyosun.düğün gününe kadar ödeyebilirsiniz.

canım ben de nikahımı düğün gününde yaptırıcam salona gelicek yani nikah memuru.Biz başvurduğumuzda konuştuk ayrı bir para almıyoruz dediler çünkü devlet memuruyuz yönetmelikte böyle bi para alınması yok dedi kadın.Biz de tamam dedik ve günü söyledik onlarda not aldı.

hayır formalite olmuyor nikah gününü alırken düğün salonunun adresini veriyorsun memur oraya gelip gerçek nikahı kıyıyor:) düğün salonunun olduğu ilçeden memur çağırırsanız 100 lira ama ilçe dışı olursa 300 lira alıyorlar

bu 100 lira sabit bir fiyat mı? belediyelere ve memura göre çok değişir mi?

ben ne kadar para verdiğimi hatırlamıyorum ama düğün günü nikah yapmıştık.formalite felan olmuyor.bence düğün günü olması daha iyi

ben de bugün 175 tl verdim kızlar..baya bi çok geldi rakam ama burda yazdıklarınızı okuyunca o kadar çok olmadığını anladım :S
bizim kır nikahı..yani nikah dairesinden olmayacak..nişanlım askerde olduğu için işlemleri ben başlattım, annem parayı vermişsin makbuz bir şey almadın mı dedi vermedi ki kadın dedim :S içime kurt düşürdü, siz parayı verince makbuz falan aldınız mı??

ben de düğün salonunda istiyorum nikahı.ama gerçekten ekstra para verılmıyor mu,yönetmelıkte boyle bır sey yok mu,salona gelirlermiacaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…