• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün giriş müziği arıyorummmm :)

Fairytale27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
26
0
16
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba,

giriş müziği arıyorum ama enstrümantel ve hareketli bişey olsun istiyorum. böyle herkesin tüyleri diken diken olacak türden etkileyici bişey arıyorummmmmm :)))

arkadaşım ben andrea guerra nın müzklerini seçmiştim.çokta mutlu oldum.dinle derim entrüman içeriği.........

benim düğünümdew kullanacağım favori şarkılar

• lara fabian - je t'aime
• Goran karan stay with me
• Ana Gabriel - Eres Todo En Mi (You're My Everything)
• Celine Dion - Because You Loved Me

Arkadaşlar merhaba,

giriş müziği arıyorum ama enstrümantel ve hareketli bişey olsun istiyorum. böyle herkesin tüyleri diken diken olacak türden etkileyici bişey arıyorummmmmm :)))

bende mayısın ilk haftası evlenicem senin gibi bende enstrümantel bi müzik istedim çok şarkı dinledim en sonunda bond victory de karar kıldım dinle bence fikir verir belki

Tatlım; istediğin türün en güzel örnekleri Yann Tiersen'dedir. Mesela Yann Tiersen - Le Jour d'Avant. - YouTube çok güzel bir şarkıdır. Veya sayılamayacak kadar nice rüya melodisi..
Vitamin String Quartet'den de çok güzel şarkılar bulabilirsin; hey soul sister veya I'm yours güncel şarkılardır. Ama daha da vurucu bişi arıyorsan mesela benim düğünüm gibi salonda olacaksa Mendelsshon/ wedding march:)
Girişin çok da uzun süreceğini sanmıyorum; Ayhan sicimoğlu'ndan da bazı şarkıları deneyebilirsin; En İstanbul şarkısının girişi çok güzel gelir benim kulağıma..

Ama favorin nedir desen; Benny Goodman / sing, sing,sing.:)

Umarım yardımcı olmuşumdur.. Youtube'da birinden başla; alternatiflerden de yararlanabilirsin..

Mutluluklar!

merhaba canım .Bu heyecanları atlatalı 10 ay falan oldu daha öncesini de sayarsan 1 seneyi geçti, Her şarkı , her müzik,her nota,her tını herkese aynı duyguları yaşatmaz bence.öNEMLİ OLAN SİZSİNİZ ,sizin için özel olan bir parçayı çaldır bak o kalbin yerinde durabiliyor mu:)) herkes değil sen önemlisin.Benim nikahım açık havada oldu kırda, yaklaşık 1000 kişi vardı büyükşehir belediye başkanı kıydı nikahımızı ,biz zekai tunca- gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısıyla girdik(anısı vardı bizde) ve dans ettik inanılmaz güzeldi benim için ,o an 1000 kişi değil orda ikimiz vardık sadece.Sarılmışız birbirimize dans etmişiz inan izleyince farkettim çok güzeldi ,İnşallah siz de böyle güzellikler yaşarsınız.Sana tavsiyem sen nasıl mutlu olacaksan onu yap , ha bir de illaki yabancı müzik seçmek zorunda değilsin güzel türk müzikleri de var

:)) Sevgilime dedim ki; ben bilmem. o gece gözlerimin içine baka baka söyleyebileceğin bir şarkı bul, ilk dans şarkımız o olacak. süpriz olsun hatta.
O günden beri nassıl rahatım anlatamam:))) En güzelini bulacağımdan eminim. denemelisiniz:))

Back