- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
Şu düğün fotoğraflarına neden bu kadar önem verilir anlamam. Yeni evli kaç kişinin evine gittiysem duvarlarda boy boy fotoğraflar, kalpler çiçekler falan. Bir bana mı tuhaf geliyor? Bir de hepsi aynı, çimenlere yayılmış bir gelinlik ve yerde oturan gelin, kucağa uzanmış damat, köprüde ya da iskelede arkası dönük elele gelin damat. Çok acayip. Ben düğünümde dış çekim falan istemedim. Fotoğrafçıyla anlaşmadık. Arkadaşlarımız en doğal hallerimizi pozlamış. Bence çok da güzel olmuşlar.
Şimdi gelinlik kiralamak en az 500 lira, iyi bir fotoğrafçı bin liradan aşağı çekmez o fotoğrafları etti mi sana 1500.. Gidin üç gün başbaşa tatil yapın o parayla. Yazık günah. Var olan fotoğraflarınızı da verin bir bilene düzeltebildiği kadar düzeltsin.
Nasil da haklisin!
Ben balayinda denizde cekim yaptiracagim diye ayarlamadim fotografci falan. Dugun sonunda gelinlikten o kadar rahatsiz oldum ki "ben bi daha gelinlik falan giymem baslarim fotografina da dugun hikayesine de aman be" dedim. Gelinligi de satin almistim bu sebeple. Elimde patladi. Cop torbasinda balkonda duruyor valla gicik oluyorum ona da.
Bizim de arkadaslar cekmis, evle kuafor uzakti arada yol kenarinda agac dibidir merdiven dibidir durmustuk, var 15 20 tane guzel poz. Bide sasi falan ciktiklarimiz var, gulup geciyoruz.
Konu sahibi, cidden cekimi mekimi bosver, gidin tatilinize ya da koltuk takimi fln degistirin ay ne bileyim 5 aylik market alisverisini yapin. Yani ona ayiracaginiz para her halukarda daha faydali bir seye gider.