Düğün Fotorafları Hakkında

Şu düğün fotoğraflarına neden bu kadar önem verilir anlamam. Yeni evli kaç kişinin evine gittiysem duvarlarda boy boy fotoğraflar, kalpler çiçekler falan. Bir bana mı tuhaf geliyor? Bir de hepsi aynı, çimenlere yayılmış bir gelinlik ve yerde oturan gelin, kucağa uzanmış damat, köprüde ya da iskelede arkası dönük elele gelin damat. Çok acayip. Ben düğünümde dış çekim falan istemedim. Fotoğrafçıyla anlaşmadık. Arkadaşlarımız en doğal hallerimizi pozlamış. Bence çok da güzel olmuşlar.

Şimdi gelinlik kiralamak en az 500 lira, iyi bir fotoğrafçı bin liradan aşağı çekmez o fotoğrafları etti mi sana 1500.. Gidin üç gün başbaşa tatil yapın o parayla. Yazık günah. Var olan fotoğraflarınızı da verin bir bilene düzeltebildiği kadar düzeltsin.

Nasil da haklisin!
Ben balayinda denizde cekim yaptiracagim diye ayarlamadim fotografci falan. Dugun sonunda gelinlikten o kadar rahatsiz oldum ki "ben bi daha gelinlik falan giymem baslarim fotografina da dugun hikayesine de aman be" dedim. Gelinligi de satin almistim bu sebeple. Elimde patladi. Cop torbasinda balkonda duruyor valla gicik oluyorum ona da.
Bizim de arkadaslar cekmis, evle kuafor uzakti arada yol kenarinda agac dibidir merdiven dibidir durmustuk, var 15 20 tane guzel poz. Bide sasi falan ciktiklarimiz var, gulup geciyoruz.

Konu sahibi, cidden cekimi mekimi bosver, gidin tatilinize ya da koltuk takimi fln degistirin ay ne bileyim 5 aylik market alisverisini yapin. Yani ona ayiracaginiz para her halukarda daha faydali bir seye gider.

Merhaba Arkadaşlar.

12 Ekim 2014 tarihinde evlendim Ocak Ayında düğün fotoraflarımı alabildim düğün salonuna 6 bin TL verince kendisinin anlaşmalı olduğu bir fotorafçı olduğunu söylediler ve biz örnek çekimlerine baktım çokta begenmiştim. Kabul ettik ve dış çekimimiz yapıldı teslim aldığım an şok yaşadığım çoğu yerde karanlık çıkmışız bazı yerlerde de flaş resmen yüzümüzde patlamıştım tam bir hayal kırıklığı ve şok yaşadım o gün bugündür de o fotoraflara bakasım dahi gelmiyor.

- Eşime dedim yeniden gelinlik kiralayalım yeniden fotoraf çekimi yapalım diyorum. Ama aileler ve eşim gereksiz görüyor hemde o heyecan olmayacak diyorlar.. Eşim profosyenel bir fotoracıyla konuşup fotorafların belki düzgün hale getirilebileceğini söylüyor sizce düzelebilir mi ?

Yada napmalıyım.
Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekür ederim.

Fotoğraf hakkına bilgim var az biraz.
Evet gelinlik kiralamak yerine profesyonel bi fotoğrafçıyla o fotoğraflarınıza gönül rahatlığıyla bakabilicek hatta sergileyebilicek hale gelebilir.
Gelinliğe vericeğinize böyle yaparsanız maddi anlamda daha az zarar etmiş olursunuz.
Hepsi olmasa bile bi kısmını kurtarabilirsiniz :)

Nasil da haklisin!
Ben balayinda denizde cekim yaptiracagim diye ayarlamadim fotografci falan. Dugun sonunda gelinlikten o kadar rahatsiz oldum ki "ben bi daha gelinlik falan giymem baslarim fotografina da dugun hikayesine de aman be" dedim. Gelinligi de satin almistim bu sebeple. Elimde patladi. Cop torbasinda balkonda duruyor valla gicik oluyorum ona da.
Bizim de arkadaslar cekmis, evle kuafor uzakti arada yol kenarinda agac dibidir merdiven dibidir durmustuk, var 15 20 tane guzel poz. Bide sasi falan ciktiklarimiz var, gulup geciyoruz.

Konu sahibi, cidden cekimi mekimi bosver, gidin tatilinize ya da koltuk takimi fln degistirin ay ne bileyim 5 aylik market alisverisini yapin. Yani ona ayiracaginiz para her halukarda daha faydali bir seye gider.

Ay o gelinliğin rahatsızlığını hiç sorma. Hayatımda giydiğim en rahatsız elbise. Bitse de çıkarsak diye dakika saymıştım düğünde. Otel odasına girer girmez de çıkarıp kendimi duşa atmıştım.

Düğünümüz İstanbul Yelken Kulübü'nde havuzbaşında oldu mekanı herkese tavsiye ederim, düğün esnasında herşey kusursuzdu. Yemekler çok lezzetli, mekan çok keyifiliydi, tüm işletme düğün ile son derece ilgiliydi.
Tek yaşadığımız sıkıntı fotoğrafçıyla oldu, Poyraz Ajans Kadıköy ile çalışmamasını tavsiye ederim İstanbul'da evlenecek çiftlerin. Konuşmaları müthiş profesyonel ancak vaadlerini yerine getirmiyorlar ve yaptıkları işler aldıkları parayı kesinlikle hak etmeyecek vasatlıkta. Çok mağdur olduk onlarla çalıştığımız için, kimseye tavsiye etmem.Albümümüz videolarımız çok kötü, düğün esnasında çekilen fotoğraflarımız da çok eksik, kesinlikle yorumları okuyarak, araştırarak anlaşın zira en özel gününüze ait kalacak hatıraların mahvolması çok üzücü oluyor.

Düğünümüz İstanbul Yelken Kulübü'nde havuzbaşında oldu herkese tavsiye ederim, düğün esnasında herşey kusursuzdu. Yemekler çok lezzetli, mekan çok keyifiliydi, tüm işletme düğün ile son derece ilgiliydi.
Tek yaşadığımız sıkıntı fotoğrafçıyla oldu, Poyraz Ajans Kadıköy ile çalışmamasını tavsiye ederim İstanbul'da evlenecek çiftlerin. Konuşmaları müthiş profesyonel ancak vaadlerini yerine getirmiyorlar ve yaptıkları işler aldıkları parayı kesinlikle hak etmeyecek vasatlıkta. Çok mağdur olduk onlarla çalıştığımız için, kimseye tavsiye etmem.Albümümüz videolarımız çok kötü, düğün esnasında çekilen fotoğraflarımız da çok eksik, kesinlikle yorumları okuyarak, araştırarak anlaşın zira en özel gününüze ait kalacak hatıraların mahvolması çok üzücü oluyor.

X