düzeltmeye çalışmak daha mantıklıMerhaba Arkadaşlar.
12 Ekim 2014 tarihinde evlendim Ocak Ayında düğün fotoraflarımı alabildim düğün salonuna 6 bin TL verince kendisinin anlaşmalı olduğu bir fotorafçı olduğunu söylediler ve biz örnek çekimlerine baktım çokta begenmiştim. Kabul ettik ve dış çekimimiz yapıldı teslim aldığım an şok yaşadığım çoğu yerde karanlık çıkmışız bazı yerlerde de flaş resmen yüzümüzde patlamıştım tam bir hayal kırıklığı ve şok yaşadım o gün bugündür de o fotoraflara bakasım dahi gelmiyor.
- Eşime dedim yeniden gelinlik kiralayalım yeniden fotoraf çekimi yapalım diyorum. Ama aileler ve eşim gereksiz görüyor hemde o heyecan olmayacak diyorlar.. Eşim profosyenel bir fotoracıyla konuşup fotorafların belki düzgün hale getirilebileceğini söylüyor sizce düzelebilir mi ?
Yada napmalıyım.
Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekür ederim.
Çıkarttırdığınız resimlerin Flash bellek de ilk çekimleri var ise sanırım rötuş yapılabilir.
Ooo o çöplerden neler çıkar neler.İşin ehli bir fotoğrafçıya gidin bence.Tüm arşivi verdiler toplamda 140 poz var 20 tanesi anca düzgün zaten. gerisi çöp.
Ooo o çöplerden neler çıkar neler.İşin ehli bir fotoğrafçıya gidin bence.
Hadi bakalım inşallah.Yalnız hepsini vermeden önce bir tanesine bakın bakalım dilediğiniz gibi olacak mı?Teşekürler.
Umarım dediğiniz gibi olur. :) hafta sonu gideceğim ve dilerim sizin dediğiniz gibi olur.
Merhaba Arkadaşlar.
12 Ekim 2014 tarihinde evlendim Ocak Ayında düğün fotoraflarımı alabildim düğün salonuna 6 bin TL verince kendisinin anlaşmalı olduğu bir fotorafçı olduğunu söylediler ve biz örnek çekimlerine baktım çokta begenmiştim. Kabul ettik ve dış çekimimiz yapıldı teslim aldığım an şok yaşadığım çoğu yerde karanlık çıkmışız bazı yerlerde de flaş resmen yüzümüzde patlamıştım tam bir hayal kırıklığı ve şok yaşadım o gün bugündür de o fotoraflara bakasım dahi gelmiyor.
- Eşime dedim yeniden gelinlik kiralayalım yeniden fotoraf çekimi yapalım diyorum. Ama aileler ve eşim gereksiz görüyor hemde o heyecan olmayacak diyorlar.. Eşim profosyenel bir fotoracıyla konuşup fotorafların belki düzgün hale getirilebileceğini söylüyor sizce düzelebilir mi ?
Yada napmalıyım.
Bebeğiniz hayırlı olsun.Bence hamileyken çekim yaptırın giyin beyaz bir elbise kocanızla beraber.Yani düğünün geri dönüşü olmaz ama bu şekilde içinizde kalmazdı.Bi de doğunca cektirin özellikle doğum fotoğrafçıları harika iş çıkarıyorlar.Benimde dugunumde kuaforle ilgili problemlerim olmustu.o yuzden gelinligimi giyip fotograf cekilmek istiyorum derdim.ama artik gecti bebis gelecek benimde istahim kalmadi
Size tavsoyem icinde kalacaginizdansa bence yapin
Onlar gelinle damadın 30 yıl sonra "şu fotoğrafa bak ya ne kadar şapşalmışız o zamanlar, şu saça makyaja bak heheh" demeleri içinŞu düğün fotoğraflarına neden bu kadar önem verilir anlamam. Yeni evli kaç kişinin evine gittiysem duvarlarda boy boy fotoğraflar, kalpler çiçekler falan. Bir bana mı tuhaf geliyor? Bir de hepsi aynı, çimenlere yayılmış bir gelinlik ve yerde oturan gelin, kucağa uzanmış damat, köprüde ya da iskelede arkası dönük elele gelin damat. Çok acayip. Ben düğünümde dış çekim falan istemedim. Fotoğrafçıyla anlaşmadık. Arkadaşlarımız en doğal hallerimizi pozlamış. Bence çok da güzel olmuşlar.
Şimdi gelinlik kiralamak en az 500 lira, iyi bir fotoğrafçı bin liradan aşağı çekmez o fotoğrafları etti mi sana 1500.. Gidin üç gün başbaşa tatil yapın o parayla. Yazık günah. Var olan fotoğraflarınızı da verin bir bilene düzeltebildiği kadar düzeltsin.
Merhaba Arkadaşlar.
Yada napmalıyım.