Düğün fotoğraflarımızı çekecek fotoğrafçı arıyorum!

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Arkadaşlar 13 mayısta düğünüm olacak. Dış mekan çekimi veya düğün hikayesi düşünüyoruz ama fiyatı uygun olacak. Amatör yada profesyonel farketmez, portfolyösü olması tercihimdir. Baskı yapıp yapmaması ya da albüm yapması önemli değil. Anlık ve doğal fotoğraflar istiyorum. Amatör fotoğrafçılarda kadrajlama, kompozisyon ve deklanşöre basma hızı konusunda bilgi sahibi olması önemlidir. Bende amatör fotoğrafçı olduğum için biraz detaycıyım kusura bakmayın İlgilenenlerden cevap bekliyorum.

Kızlar tanıdığınız bu işi yapan, daha önce düğün fotoğrafını dediğim şekilde yaptıran yada bu işi yapan hiç kimse yok mu?

Benim bir arkadaşım var. Size arkadaşımın facebook adresinin linkini veriyorum. İsterseniz özelden yazışabiliriz..

xxxxxxxxxx

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***
***Lütfen iletişim bilgilerini özelden paylaşınız...***

Son düzenleyen: Moderatör:

Özlemciğim özelden mailini yazarsan sevinirim mesaj sayım 100 olmadığı için sana mesaj atamıyorum..

Canım yazdım ama sana gitmedi galiba. Arkadaşınla ilgili soru sormuştum dış mekan çekimi, aileyle birkaç poz ve evden kız alma törenini ne kadara yapar diye...

Bu da benim kuzenim yıllardır bu işi yapar isterseniz ulaşabilirsiniz.Tel.ini de verebilirim...

***bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir...***
***Lütfen iletişim bilgilerini özelden paylaşınız...***

Canım yazdım ama sana gitmedi galiba. Arkadaşınla ilgili soru sormuştum dış mekan çekimi, aileyle birkaç poz ve evden kız alma törenini ne kadara yapar diye...

Sizin mesajınız bana geldi. Ama benimki size gitmedi mesaj sayımdan dolayı. Bu yüzden mail adresinizi istedim.

Arkadaşlar ben Özge Dinsel ile anlaştım. İlginiz için teşekkür ederim...

izmirde yaşıyosn çok güzel bi fotoğrafçı önerebilirim...

facede gördüğüm özlem murat çifti sensin galiba. güzel olmuş çekimler tebrikler canım bu arada mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…