• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün düğün fotoğrafçısıı

incidgn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
5
0
16
İstanbul
Kızlar selam,

Benimde hazirdanda düğünüm var :) dış çekim yapacak fotocu arıyorum, düğünü olanlardan varmı bilen eden ? :)

kisaca Taradise weddings diye bilirim boyle bir fotografci yok, herseyle ilgileniyor hic bsey son dk birakmiyor, size ozel dis mekan cekimleri yapiyor zaten kendinide tekrarlamayi sevmiyor Tara hanim. Ayrica okadar farkli fikirleri varki yani dugun gunu gelsede cekimlere baslasak diye can atiyorum :))

umarim link verilebiliniyordur burada Taradise kampanya baslatmis kacirmadan haberiniz olsun istedim ... Taradise Weddings İndirimi
En Yeni Düğün Fotoğrafı Trendleri ve Dahası - Düğün Fotoğrafçıları

benim değil ama yine bir arkadaşımın fotoğraflarını çekmişlerdi, işin eğitimini almış eğlenceli bir ekipti biz de eğlendik gayet... bilgilendiriyim dedim, geçen sene albüm dahil 1200 tl ye yaptırmıştı arkadaşım tam gün...aklında bulunsun bu arada fotoğrafların dijitallerini de iste veriyorlar rötüşladıklarını...her fotoğrafçı teslim etmiyor.

https://www.facebook.com/dugunfotograflarim.net

Back