• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün fotografcısı...

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
Düğünümde dış mekan fotografı çektirmek istiyorum.Internette sıkça rastlıyorum ama pek bilgi sahibi degilim.bununla ilgili bilgisi olan var mı, yani nasıl ayarlanıyor,nasıl oluyor, fiyat nasıl

Merhaba,
Ben de aynı durumdayım. Davetiye, nikah şekeri işini hallettim çok şükür içime de öyle bir sindi ki çok mutluyum ama iş fotografcıya gelince kafam karıstı.
Bir suru alternatif var, Efe Babacan diye bir fotografcı var. Google dan sayfasına ulasabilirsin,cekimleri harika.
Fiyatlara gelince fiyatlar da cok değişik, video falan istersen fiyatlar değişiyor tabi...
Benim şu ana kadar sorduğum fiyatlar - 1500 TL ile 8000 arasında.

Merhaba,
Ben de aynı durumdayım. Davetiye, nikah şekeri işini hallettim çok şükür içime de öyle bir sindi ki çok mutluyum ama iş fotografcıya gelince kafam karıstı.
Bir suru alternatif var, Efe Babacan diye bir fotografcı var. Google dan sayfasına ulasabilirsin,cekimleri harika.
Fiyatlara gelince fiyatlar da cok değişik, video falan istersen fiyatlar değişiyor tabi...
Benim şu ana kadar sorduğum fiyatlar - 1500 TL ile 8000 arasında.

1500 ve üzerimi fiyatlar ?peki onlar mı alıp goturuyor bir yere yoksa biz mi yeri belirlicez

ben çok araştırdım bu konuyu.
şimdi sizin bulunduğunuz şehir ilçe vs. de önemli.
yani şöyleki beğendiğiniz fotocu sizin şehrinizde değilse onun gidiş geliş masrafını da siz karşılarsınız.
internetteki fotografçılar evet çok güzel yapıyorlar ama hepsine güvenmeyin bu bir.
ikincisi 500-600 diye fiyat veren oluyor ama bu fiyat sadece 2-3 saatlik foto çekiminin dvd ye kaydedilip verilmesi.
albüm falan yaptırdığınız zaman fiyat uçuyor tabi 1500 lere.

bide şöyle bir seçenek var, mesela ben de dış çekim istiyordum.
balıkesirin bir ilçesinde düğünüm olacak.
ordaki fotocularla görüştüm. albümler dahil 500 ile 1000 tl arasında dış çekim fiyatları vardı.
1000 tl diyen evet mükemmeldi yaptığı iş, adam dedim ki peki o iki saat boyunca çektiğiniz fotoları bana dvd de verecekmisiniz dedim.
tabiki de hayır dedi, ayrıca onlar için 500 daha istedi.
yani şöyle adam 2 saat dış çekim yapacak 30 tane albüm fotosuna 1000 tl vercem.
yok artık dedim daha neler.

başka fotografçıyla albümler ve dvd de dahil 2 saatlik dış çekim için 650 tl ye anlaştık.
mekanı siz belirliyorsunuz, kuaförden sonra fotocuyu alıp gidiyorsunuz mekana.
yani bize öyle olacağı söylendi.
buarada düğün ekim de olası bir kötü hava şartında stüdyoda da foto çektirme şansımız var.

yani demem o ki yerel bir fotografçıyla anlaş.
yani adamın stüdyosu olsun.
yeri yurdu belli olsun.
bu işler bir defa oluyor.

bol şans

Back