Herkese Merhaba
1 Eylül'de Antalya'da düğünüm var 21 Temmuz'da ise İstanbul’da kınam var açıkçası ben düğünden önce prova olur diye düşündüğüm için 27 Ağustos gibi fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum sizce düğünden sonra yaptırmak daha mı iyi olur? Bir de firma adı vermek doğru mu bilmiyorum ama düğünümüzvar dan rezervasyon oluşturmak istiyorum herhangi bir bilgisi olan var mı? Memnun olan da var olmayan da var kararsız kaldım
Fotoğraf çektirmek eşittir işkence. Düğün günü olmaması sizin için daha iyi olur. Muhtemelen açık havada çekim olur. Stüdyoda olsaydı düğün günü de aradan çıkarılabilirdi.
Herkese Merhaba
1 Eylül'de Antalya'da düğünüm var 21 Temmuz'da ise İstanbul’da kınam var açıkçası ben düğünden önce prova olur diye düşündüğüm için 27 Ağustos gibi fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum sizce düğünden sonra yaptırmak daha mı iyi olur? Bir de firma adı vermek doğru mu bilmiyorum ama düğünümüzvar dan rezervasyon oluşturmak istiyorum herhangi bir bilgisi olan var mı? Memnun olan da var olmayan da var kararsız kaldım
Genelde memnunlar. Düğünümüzvar mı bilmiyorum belki farklı platodadır ama kuzenim çektirdi aynı konseptte platoya gittiler kuaför var makyaj yapıyorlar. İstersen farklı gelinlik modelleri de giyip poz verebiliyormussun. Gayet memnun kalmışlardı.
Düğünden sonra fotoğraf çektirilmiyor ya. Benim gelinliğim şifondu bi ton temizleme bilmem ne işi olacak diye evlendikten sonra çektiririz fotoğraf dedim, deyiş o deyiş asla çektirilmedi. Öncesinde çektirin bence
Düğün günü hayatta çektiremem o ilden o ile savrulup duracağız beni strese sokan da bu zaten sonrası da olmasın düğünden sonra kafamız rahatlasın dedim. Düğünümüzvar ın platosu çekimleri çok iyi görünüyor 17.30-19.30 arasını seçelim dedik hem gündüz hem akşam çekimi olmuş oluyor bayağı güzel görünüyor fotoğraflar ama nasıl gideriz diye konuma bakınca olumsuz yorumlar da görmek canımı sıktı. Bekleyenler falan olmuş ama ben en iyisi burayı tutup dua edeyim bol bol başka çarem yok
Hayır kirlenmedi benim hiç, çekim için platolarına gittik (düğünümüzvar değil bizim) kapalı alanda ve bahçede pozlar oldu, bahçe çimenliydi zaten öyle toz toprak kir olmayınca bi şey olmadı. Yürüdüğüm zamanlarda da kaldırdım önden, arkadan da tuttular
Hayır kirlenmedi benim hiç, çekim için platolarına gittik (düğünümüzvar değil bizim) kapalı alanda ve bahçede pozlar oldu, bahçe çimenliydi zaten öyle toz toprak kir olmayınca bi şey olmadı. Yürüdüğüm zamanlarda da kaldırdım önden, arkadan da tuttular
Düğünden 1 ay sonra dış çekim yaptık. Kuru temizlemeye göndermedim düğünden sonra kirlenmemişti. Dış çekimde iyice pislendi kapkara oldu öyle yolladım. Gayet rahat oldu. Bizim için 15-20 fotoğraf yeterliydi öyle de oldu 1 saatte bitti işimiz.
Benim gelinliğim satendi ve çok kir gösteriyordu çok çabuk kirleniyordu düğünden önce çekim yapıldı. Çekim için doğru bir zamandı yorulma açısından ancak gelinliği tekrar kuru temizlemeye vermem gerekmişti benim.
Bende düğünden önce düğünümüzvarda çektirmiştim. Memnun kalmadığım noktalar şunlar olmuştu. Büyük bir platoya sahipler ama 15 20 çift sizle beraber. Benim düğünümde temmuzda olmuştu inanılmaz sıcaktı makyajım aktı. Sıra beklemekte o sıcakta mahvetmişti beni. Bir çift çekiliyor ardından sen oraya geçiyorsun falan aynı anda birçok kişiyi aradan çıkarıyorlar. Kalabalık ve ünlü bir fotoğrafçı böyle yapmakta haklılar belki ama en azından el fanı verebilirlerdi ya da o alanda klimalar çalışabilirdi. Eşim yedek gömlek getirmişti değişmesine bile izin vermediler. Fotoğraflarda ekim ayının ortasında teslim edildi bana. Yine olsa tercih eder miydim etmezdim açıkçası..