How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Dugun fotografcisi fikir istiyorumm

buseozcn

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
71
2
298
İzmir
Merhaba arkadaslar mayis 2015 icin dugun salonumuzu tuttuk dugun salonunum anlasmali oldugu fotografci varmis dis cekim icin 850 tl dedi tarihi hava gazi fabrikasinda cekiyolarmis bir tablo bir buyuk album iki kucuk album dvd veriyolarmis ama bilemedim sizce fiyati cok mu yuksek normal mi ? Bir yere daha sordum bu paket haricinde bidr kaynana album canta ve on poz foto 1250 dediler. Fikir istiyorum. İzmirde uygun fiyata fotografci varsa iptal edicem bu fotografciyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar mayis 2015 icin dugun salonumuzu tuttuk dugun salonunum anlasmali oldugu fotografci varmis dis cekim icin 850 tl dedi tarihi hava gazi fabrikasinda cekiyolarmis bir tablo bir buyuk album iki kucuk album dvd veriyolarmis ama bilemedim sizce fiyati cok mu yuksek normal mi ? Bir yere daha sordum bu paket haricinde bidr kaynana album canta ve on poz foto 1250 dediler. Fikir istiyorum. İzmirde uygun fiyata fotografci varsa iptal edicem bu fotografciyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben antalyadayım izmiri bilemem ama nerdeyse 1 sene önceden alınan randevuya daha uygun bir fiyat vermeleri lazımdı bence sen acele etme düğün sezonunun bitmesini bekle kışa daha uygun bi fiyata anlaşabilirsin daha çok zamanın var nasıl olsa:34:

canım bence fiyat normal. ben geçen yıl mayısta evlendim. bende 1 yıl öncesinden randevu aldım ve pazarlıkla 1200 anlaştık. fiyat gayet makul bence.

Back