Düğün fotoğrafçısı dış çekim..

bosanbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
388
645
18
Kızlar İstanbul Avrupa yakasındayım gercekten memnun kaldıgınız bu işin ehli olan çekimlerinde üşengeçliğe kaçmadan fotograflara emek veren fotoğrafçı arıyorum ..
instgramdan face.ten görüp begendiğiniz kişilerde olabilir..
Bütçem 1500 tl ..

Zeyzey fotoğrafçılığı biliyor musun? Ben beğeniyorum resimlerini butcenizde uyuyor

İlkokul arkadasim var, esiyle birlikte calisiyorlar
Facebooktan ekleyio gorusmeni oneririm
Mert ozvatan
Tugce senol ozvatan
İslerini iyi yapan degerli arkadaslardir

Konuya yardımcı olamayacağım özür dilerim bu yüzden ama birden aklıma Deliha filmindeki fotoğraf çekimi sahnesi geldi :))) bayılan gelin, mahsustan ağlayan görümce falan, tabi bunlar hep fotoğrafçının talimatıydı hahahaha :)))

Konuya yardımcı olamayacağım özür dilerim bu yüzden ama birden aklıma Deliha filmindeki fotoğraf çekimi sahnesi geldi :))) bayılan gelin, mahsustan ağlayan görümce falan, tabi bunlar hep fotoğrafçının talimatıydı hahahaha :)))
o filmi izlemedim ama fikir olsun diye izleyeceğim:)))

Fatih'te Simge var. 25 yıldır tercihimiz. Bu yıl kardeşimin düğün çekimi dış çekim de onlarla anlaştık. Çok memnun kaldılar.

ATASOY fotoğrafçılık....vatan caddesinde stüdyoları... çekimimi yaptılar kendileri herkes hayran kaldı albümümüme..arkadaşlarımda orda çektirdi.. :)

İnternetten kimi bulursunuz bilmem ama Cüneyt Nasır isminden uzak durun. Söz verdiği hiçbir şeyi yapmadı. Geç ve yıpranmış albüm teslim etti. Üstelik de aile albümlerimizi vermedi. Dolandırıldık yani. Uzak durun.

İnternetten kimi bulursunuz bilmem ama Cüneyt Nasır isminden uzak durun. Söz verdiği hiçbir şeyi yapmadı. Geç ve yıpranmış albüm teslim etti. Üstelik de aile albümlerimizi vermedi. Dolandırıldık yani. Uzak durun.
Bizimde en cok korktugumuz olay bu..Evet instagramda sayfalar var bakıyorsun hersey ooo tmm diyosun ama insanın bi yanı da acaba diyor..:/

Bizimde en cok korktugumuz olay bu..Evet instagramda sayfalar var bakıyorsun hersey ooo tmm diyosun ama insanın bi yanı da acaba diyor..:/

Biz düğün telaşından parayı baştan verdik. Şimdi herkese yarısını vermesini tavsiye ediyorum. Biz yandık kimse yanmasın. Telefonlarımıza da çıkmıyor üstelik.

Biz düğün telaşından parayı baştan verdik. Şimdi herkese yarısını vermesini tavsiye ediyorum. Biz yandık kimse yanmasın. Telefonlarımıza da çıkmıyor üstelik.
Peki bir stüdyosu yok mu kendisinin? Çekimi hazırlanmasını kendi yapıp baskıyı bi fotografcıyla anlasanlardan mı?

Instagramdan oyle herkese guvenmeyin. Baskalarinin cektigi fotolara kendi isimlerini yazip kendi cekmis gibi yansitanlar o kadar cok ki. Mutlaka denenmis isimlerle calisin.

Mavis fotoğrafçılık var valla oraya gelirler mi bilmiyorum netten bir bakın harika çekimleri var

Back
X