Düğün fotoğrafçısı aranıyor

sebnemh

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
3
1
8
34
İzmir
6 Eylülde İzmirde düğünümüz var ve hala istediğim fotoğrafçıyı bulamadım. yardım ederseniz çok sevinirim. bu arada ben burda yeniyim. şimdiden teşekkürler.

Merhaba.
Siz Izmirde arıyorsunuz,ben de İstnabulda arıyorum. Umarım bilen arkadaşlar yardımcı olur,sizin konu sayesinde ben de Istanbulda bulurum. prensesim için.
Buarada düğününüz varmış,hayırlı uğurlu olsun. Mutluluklar diliyorum,bir ömür boyu.

İnşallah ikimizede yardımcı olurlar. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bende size mutluluklar dilerim.

Merhaba,

İstanbul için bir arkadaşım Yelda Çalımlı ile çalışmıştı, oldukça memnun kaldı.
Biz de Haziran düğünümüz için Focuskare ile anlaştık. Bir çift çekecek fotoğraflarımızı, çook ciciler.. :) Görüştüğümüz ilk fotoğrafçılardı ve son oldular, o kadar sıcaklar ki.. Çalışmalarını da çok beğendik, çok doğal pozlar.. Zaten o yüzden görüştük tabi. Mutlaka bir bakın derim.

Bol şans..

Teşekkürler. şimdiden size mutluluklar diliyorum. Google`dan bakıcam herikisinede. Facebookta Burak Hastürk diye bir fotoğrafçıya denk geldim. Fotoğrafları tam benim istediğim gibi ama fiyatı biraz pahalı geldi. http://www.burakhasturk.com

Teşekkür ederim bilgi için. Fakat bunların bir telefon numarası ve yahut adresleri varsa sizde,özelden yazarsanız çok sevinirim.

Merhabalar Abdulkadir Çokgörmez'i tavsiye ederim. Kendisiyle facebook sayfasından görüşebilirsiniz. Ayrıca Moda iş yeri var. Bir araştırın derim. Fiyatları da çok uygun. Ona çektire arkadaşlar çok memnun

Merhaba,
Yelda Çalımlı'yı kesinlikle tavsiye ederim, ilk tanıştığımız anda ısınmıştım kendisine ve çalışmalarını görünce tamamen emin olmuştum.. Heyecanınızı ve stresinizi alan pozitif enerjisiyle, fotoğraflarınızın doğal olmasına çok büyük katkı sağlıyor.. O önemli günde yüzünüzdeki gülümseme, stresten dolayı donuk değil gerçekten eğlenceli ve sıcak bir atmosferden kaynaklı olarak ölümsüzleşiyor fotoğraflarda. Biz eşimle gerçekten çok memnun kaldık. Çekim esnasındaki samimiyeti ve albüm hazırlama aşamasındaki profesyonelliği ile çok doğru bir tercih oldu bizim için.. Fiyat konusunda da birçok fotoğrafçıya göre makul olduğunu söyleyebilirim
sevgiler...

6 Eylülde İzmirde düğünümüz var ve hala istediğim fotoğrafçıyı bulamadım. yardım ederseniz çok sevinirim. bu arada ben burda yeniyim. şimdiden teşekkürler.

merhabalar biz kadir seçillmişle çalışmıştık.çokta memnun kaldık albüm için fotoğraf secerken inanılmaz zorlanıdık fotoğrafların hepsi birbirinden güzeldi albümümüz de çok güzel oldu googla kadirsecilmis yazınca çıkıyo bi bak derim

Son düzenleme:

Merhabalar canım. Sana genç yaşına göre çok tecrübeli sıcak bir isimi tavsiye edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleyen: Moderatör:

Çoooksağolasın arkadaşım mutlaka inceleyeceğim.

Canım merhaba bütçe ne kadar düşünüyorsunuz ? yani mesela Ahmet kaya var izmirde fiyat biraz yüksek ama incelemeni tavisye ederim istanbuldaki arkadaş içinde tavsiye de bulunabilirim :) yanlış hatırlamıyorsam agora fotoğrafçılık olması lazım izmirde çoğu arkadaşım memnun kalmıştı :)

merhaba. 2mizin Düğünü Fotoğrafçısının portfolyosu gayet güzel. Bir bakın derim. istanbulda ve türkiyenin heryerine gidiyormuş..

www.2mizindugunu.com websitesinde itetişim bilgileri mevcut.. Hayırlı olsun şimdiden..

Kızlar ben burak hastürk ile kına gecemde çalıştım ve herşey kabusa döndü Sizde aynı sıkıntıları yaşamayın diye uyarayım istedim. Şöyle ki; biz bu beyefendiyle tüm gün fotoğraf çekimi ve albüm için anlaştık paranın yarısını önceden istedi verdik falan neyse kına gecesi geldi çekimini yaptı paranın kalanını aldı ve İngiltere'ye gitti. Bu arada aklınızda olsun kendisi İngiltere de yaşıyor ve Türk vatandaşlığından çıkmış. Neyse üç hafta sonra fotoğrafların soft copy sini istedim ve kabus başladı, telefonlara cevap vermemeler hatta telefonu kapatmalar, maillere geri dönmemeler derken en son artık eşim avukat hukuki yola başvuralım dedi son kez mail attım artık bu iş benden çıktı diye ve şak diye cevap böylece 1 buçuk ay sonra fotoğrafların soft copy usp ile yollandı ve sırra kadem basıldı. Albüm parasını olan 700 tl'yi de iade etmedi ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Dava açmaya karar verdik, düşünün nelerle uğraşıyoruz. Kısacası kızlar aman diyeyim uzak durun, hayal kırıklığı tecrübeyle sabittir.

bana da ankarada lazım ağustos ayı için, internette bulabildiklerimle sınırlı ne yazık ki.

Merhaba eger hala fotografci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…