• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün defteri için yardımmmmmmmmmm

elufseen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
7
0
86
İstanbul
Yeğenim evlenicek bu sene.. Ona bir düğün defteri yaptırmak istiyorum..Hani her gelenin not yazıcağı cinsten olanlardan.. Öneriniz vaar mıı?????? :2:

mutlaka yaptırın sonrasında okumak cok eglencelı oluyor helekı sarhos arkadasların yazdıkları hahah :D
ben emınonunden almıstım eger ıstanbulda ısenız ordan bulabilirsiniz..veya düğün malzemelerı fılan satan yerlerde de oluyor cok gusel modellerı var kalemı ile takım.

mutlaka yaptırın sonrasında okumak cok eglencelı oluyor helekı sarhos arkadasların yazdıkları hahah :D
ben emınonunden almıstım eger ıstanbulda ısenız ordan bulabilirsiniz..veya düğün malzemelerı fılan satan yerlerde de oluyor cok gusel modellerı var kalemı ile takım.

Ya ben anlatsam ne istediğimii birileri yapsa, var mı öyle tanıdıklarınızzz varsa mesaj atabilir misiniizzzz :14:

Merhabalar ben özel tasarım düğün defteri ve düğünde dağıtılabileceğiniz hediyelikleri yapıyorum.dilerseniz instagram 'aysedas' ya da facebook 'meleklerin rüyası' ndan irtibata geçebiliriz.siz isteyin biz gerçekleştirelim.

Back